Με το δεξί ο Ολυμπιακός!

by Alekos Koumanis

Την πρώτη του νίκη στη Γ’ φάση πανηγύρισε το Σάββατο ο Ολυμπιακός ο οποίος επικράτησε 18-7 του Εθνικού στον Πειραιά για την Α1 γυναικών και έφτασε τους 9 βαθμούς, έχοντας ήδη έξι ως μπόνους από τη Β’ φάση.

Ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα από το πρώτο οκτάλεπτο (4-1), ενώ άνοιξε τη διαφορά στο ημίχρονο στα έξι γκολ (9-3). Ο Εθνικός δεν κατάφερε να μειώσει στο δεύτερο ημίχρονο, με το τελικό σκορ να είναι 18-9 υπέρ των «ερυθρόλευκων», ενώ οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν όλες τις αθλήτριες που είχαν στη διάθεσή τους.

Ο Ολυμπιακός έφτασε τους 9 βαθμούς στον όμιλο για τις θέσεις 1-4, ενώ το σύνολο του Κώστα Βαμβακάρη έμεινε στην τρίτη θέση με έναν βαθμό.

Πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Μόργκαν Μπάξτερ με πέντε γκολ, ενώ για τον Ολυμπιακό από τρία έκαστη σημείωσαν οι Ασημάκη, Μυριοκεφαλιτάκη και Παπαναστασίου. Εκτός για λόγους ξεκούρασης έμεινε η Χρυσή Διαμαντοπούλου.

Πριν από την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της Θύρας 7 στην τραγωδία της 8/2/1981.

Τα οκτάλεπτα: 4-1 , 5-2 , 5-4 , 4-2

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ε. 2, Μπάκλινγκ, Ελευθεριάδου 2, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 3, Πλευρίτου Μ., Γκόφερς 1, Πλευρίτου Β. 1, Τσουκαλά 2, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Παπαναστασίου 3, Δουρέκα

Εθνικός Πειραιά (Κώστας Βαμβακάρης): Σωτηρέλη, Λούδη, Λιαπάκη, Τζελέπη 2, Αποστολίδου, Μπίσμπα 1, Χατζηκυριακάκη, Πέττα, ΜακΚι 1, Μπάξτερ 5, Νιαρχάκου, Αναγνώστου, Κατσιμπρή, Τζούρκα

Διαιτητές: Βόσικας, Μαρκοπούλου

Αλυτάρχης: Χαράλαμπος Τρούλος

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA