Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 18:30 τη Γιούγκ Ντουμπρόβνικ για την 7η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση πέραν του γνωστού βαθμολογικού ενδιαφέροντος για τις δύο ομάδες, κρύβει και την… αγωνία του Αλέξανδρου Παπαναστασίου και του Κώστα Κάκαρη.

Οι δυο αθλητές αγωνίζονται στις 18:30 και στις 21:40 αναχωρούν με την Εθνική ομάδα Νέων ανδρών για το Κουβέιτ, οπότε από αντίπαλοι στις 18:30, μια ώρα αργότερα θα είναι… συμπαίκτες και μάλιστα θα πρέπει να τρέξουν για να προλάβουν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής.

Ο χρόνος θα είναι περιορισμένος μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης έως την έναρξη της επιβίβασης της πτήσης, όμως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο οι δύο παίκτες θα ενσωματωθούν στην αποστολή και αναμένεται να είναι εκ των πρωταγωνιστών στη διοργάνωση με το «γαλανόλευκο» σκουφάκι.

Η αποστολή της Εθνικής: 

Δαλμάρας, Μητράκης (τερματοφύλακες), Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης, Γωνιωτάκης, Δίπλαρος, Κάκαρης, Καλογερόπουλος, Νικολαΐδης, Παπαγεωργίου, Παπαναστασίου, Ρομπόπουλος, Χαλυβόπουλος Αριστείδης.

Μαζί τους, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τεό Λοράντος, ο συνεργάτης του Νίκος Καραμάνης, ο φυσικοθεραπευτής Κώστας Αποστολόπουλος και ο Διευθυντής της ΚΟΕ Γιώργος Χριστοφοράτος (αρχηγός αποστολής).

Facebook Comments