Με Σερβία για το γόητρο η «Επίσημη Αγαπημένη» στις 16:00! «Do or Die» ημιτελικοί!

Η στήριξη μας σε αυτή την υπέροχη ομάδα είναι δεδομένη και ανυπομονούμε για αυτό το παιχνίδι, που βάσει ονομάτων, αξίζει κάποιος να το παρακολουθήσει.

by Aquafeed 24

Δύο Εθνικές ομάδες κόσμημα για το άθλημα και τον ελληνικό αθλητισμό, σε πλήρη αντίθεση με τη νοσηρότητα των υπόλοιπων σπορ εντός των συνόρων. Δύο Εθνικές ομάδες που προκρίθηκαν πανηγυρικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024. Αυτή είναι η αλήθεια, χωρίς πολλά-πολλά.

Η Εθνική ομάδα ανδρών δεν παρουσιάστηκε όπως ήθελε στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ και στο κρίσιμο παιχνίδι με την οικοδέσποινα Κροατία πραγματοποίησε ένα κακό δεύτερο ημίχρονο που της στοίχισε την πρόκριση στα ημιτελικά. Για τον χαρακτήρα αυτής της ομάδας, η οποία κοιτάζει πάντοτε την κορυφή, αναμφίβολα αποτελεί ένα πλήγμα στον αθλητικό εγωισμό τους, ωστόσο η προσπάθεια συνεχίζεται και τα καλύτερα έρχονται, θα το δείτε, στις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις.

Οι υποχρεώσεις της Εθνικής ανδρών δεν έχουν ολοκληρωθεί και στις 16:00 απευθείας από την ΕΡΤ3, η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου αντιμετωπίζει την επίσης απογοητευμένη Σερβία για τις θέσεις 5-8. Η στήριξη μας σε αυτή την υπέροχη ομάδα είναι δεδομένη και ανυπομονούμε για αυτό το παιχνίδι, που βάσει ονομάτων, αξίζει κάποιος να το παρακολουθήσει.

Στο έτερο παιχνίδι για τις θέσεις 5-8, το Μαυροβούνιο αντιμετωπίζει τη Ρουμανία. Όσον αφορά τα ημιτελικά, στις 17:30 γίνεται η σέντρα στο Ισπανία – Ιταλία, ενώ στις 19:30 η Κροατία αντιμετωπίζει την τρομερή και νεανική Ουγγαρία, παλεύοντας επίσης για ένα εισιτήριο για το Παρίσι. Έλληνες και Ούγγροι, έχουν ήδη κατοχυρώσει τη συμμετοχή τους στην κορυφαία γιορτή του αθλητισμού το ερχόμενο καλοκαίρι.

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA