Με προβλήματα, αλλά με Πάρκες η Ουγγαρία στην Πάτρα!

by Aquafeed 24

Η Πάτρα φοράει τα γιορτινά της όσον αφορά την αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας γυναικών με την Ουγγαρία, η οποία θα διεξαχθεί την Τρίτη στις 20:00 στο «Α. Πεπανός».

Με το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, η ομάδα του Ατίλα Μπίρο εκπλήρωσε ένα όνειρο ετών για το γυναικείο πόλο της χώρας του, όμως τώρα οι Ούγγροι έρχονται στην Ελλάδα με αρκετές απουσίες και αλλαγές σε σχέση με το καλοκαίρι, λόγω τραυματισμών αλλά και COVID-19.

Σε κάθε περίπτωση έως τώρα, η εθνική Ουγγαρίας έκανε πάντα ολιγοήμερα καμπ πριν από κάθε αγώνα ή διοργάνωση, ωστόσο τώρα λόγω συνθηκών το παρέλειψαν και ο Ατίλα Μπίρο θεωρεί ότι αυτό θα είναι ένα ισχυρό τεστ για τις αθλήτριες του να αποδείξουν πράγματα, ειδικότερα οι νεότερες. Η ουγγρική αποστολή θα προπονηθεί τη Δευτέρα στην Πάτρα, ενώ έκαναν και μια προπόνηση την Κυριακή στη Βουδαπέστη. Εκεί, θα τους βρει η Ρεμπέκα Πάρκες που βρίσκεται στην Αθήνα για τον Εθνικό Πειραιά.

Από την παρακάτω λίστα, μόλις πέντε αθλήτριες ήταν στο Τόκιο (Γκάρντα, Λέιμετερ, Μάγκιαρι, Σίλαγκι, Πάρκες), ενώ οι Κις, Ντόμσεντι, Πότσε, Σέγκεντι και Μάτσκο θα κάνουν ντεμπούτο.

Η σύνθεση της Ουγγαρίας: Αλεξάντρα Κις, Μάγκιαρι Άλντα, Ντόμσεντι, Φάραγκο, Φάρκας, Γκάρντα, Κούνα, Μάτε, Λέιμετερ, Πάρκες, Πότσε, Σέγκεντι, Σίλαγκι, Μάτσκο.

Επομένως, αμφότερες οι ομάδες, Ελλάδα και Ουγγαρία, έχουν αλλαγές και θα είναι ένα καλό πρώτο τεστ για τον νέο Ολυμπιακό κύκλο που ξεκινάει, με φόντο το Παρίσι το 2024.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA