Με νεανική ομάδα ο ΝΟ Χανίων στο ΣΕΔΥ!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Ενα νέο ξεκίνημα επιχειρεί φέτος ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων ΑΝΕΚ LINES, λαμβάνοντας εν αρχή μέρος στο τουρνουά του ΣΕΔΥ το οποίο θα πραγματοποιηθεί αρχής γενομένης από την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 25 του μήνα.

Τα παιχνίδια αυτά όπως γίνεται κάθε χρόνο δίνουν την ευκαιρία στον Ναυτικό Ομιλο να μετρήσει τις δυνάμεις του, αλλά και να αξιολογήσει την κατάσταση που βρίσκεται εν όψει της επερχόμενης έναρξης του πρωταθλήματος η οποία υπενθυμίζεται ότι θα πραγματοποιηθεί στις 8 Οκτωβρίου.

Ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES επιχειρεί φέτος μια μεγάλη αλλαγή, καθώς στη θέση του προπονητή βρίσκεται ο Μάνθος Βουλγαράκης, αντικαθιστώντας τον Ηλία Μαχαίρα ο οποίος προσφέρει ως γνωστόν τις υπηρεσίες του ως ομοσπονδιακός τεχνικός στις Εθνικές ομάδες εφήβων και νέων ανδρών.

O προπονητής Μάνθος Βουλγαράκης.

Σύμφωνα με όσα τονίζει: «Η θέση του προπονητή είναι για μένα μια μεγάλη τιμή και παράλληλα μια μεγάλη ευθύνη. Ο Ναυτικός Ομιλος είναι ένα ιστορικό σωματείο. Από μικρό παιδί βρίσκομαι σε αυτό τον χώρο και ήθελα πάντα κάποια στιγμή να γίνω προπονητής στην ανδρική ομάδα. Αυτή η ομάδα στηρίζεται πάντα στα νέα παιδιά κι έχει αρκετές δυνατότητες. Ο στόχος εν αρχή για εμάς είναι η παραμονή και να μπορέσουν να παίξουν όσο το δυνατόν περισσότερο τα νέα παιδιά».

Σολεϊμάνιπακ και Σίλβα.

Ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES ενισχύθηκε αυτό το καλοκαίρι με δύο ξένους αθλητές οι οποίοι είναι διεθνείς με τις Εθνικές τους ομάδες. Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο, Σίλβα και τον Καναδό, Σολεϊμάνιπακ. Ο Λούις Ρικάρντο Γκόμεζ Ντα Σίλβα είναι γεννηθείς στις 24/3/98 και αγωνίζεται ως φουνταριστός ενώ ο Αρια Σολεϊμάνιπακ έχει γεννηθεί στις 15/8/97 και η θέση του είναι περιφερειακός.

 

 

 

Γράσσος, Τζανακάκης, Σκουνάκης, Μαραγκουδάκης και Νικολακάκης.

 

Να σημειωθεί επίσης η μαζική παρουσία για αθλητές από το φυτώριο του Ναυτικού Ομίλου με πέντε παιδιά που είναι γεννημένα το 2007 να περιλαμβάνονται στο ρόστερ της πρώτης ομάδας, επομένως αναμένεται να πάρουν το βάπτισμα του πυρός στην Α1. Αυτοί είναι οι Γράσσος, Μαραγκουδάκης, Νικολακάκης Τζανακάκης και Σκουνάκης.

 

Αναλυτικότερα το ρόστερ για τον Ναυτικό Ομιλο εν όψει της καινούργιας χρονιάς αποτελείται από τους εξής παίκτες:

 

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

 

Λεβεντάκης Στράτος

Κουμής Αλέξανδρος

Κουτρουλάκης Σταμάτιος

 

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Μπατάκης Νικόλαος

Αγιωργούσης Νικόδημος

Νικολαΐδης Γεώργιος

Νικολακάκης Νικόλαος

Σκουνάκης Αντώνιος

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ

 

Σολεϊμάνιπακ Αριαν

Χαριτάκης Αντώνιος

Μαζοκοπάκης Ιωάννης

Σπάχιτς Σεμίρ

Πολύζος Αλέξανδρος

Μητράκης Γεώργιος

Αποστολάκης Παναγιώτης

Παπάς Ξενοφών

Μαραγκουδάκης Παναγιώτης

Γράσσος Γεώργιος

 

ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟΙ

 

Λούις Ρικάρντο Γκόμεζ Ντα Σίλβα

Τζανακάκης Γεώργιος

 

Αμεσοι συνεργάτες του Μάνθου Βουλγαράκη στην τεχνική ηγεσία θα είναι οι Μανούσος Βιζυράκης και Βαγγέλης Βλαζάκης.

 

 

 

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΣΕΔΥ

 

Ο ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES θ’ αγωνιστεί αρχής γενομένης από την Παρασκευή το πρωί στο τουρνουά του ΣΕΔΥ, παίζοντας απέναντι στον ΠΑΟΚ.

 

Συνοπτικά το πρόγραμμα του στους αγώνες που ακολουθούν, είναι το εξής:

 

• Παρασκευή 23/9, 11:00 ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES-ΠΑΟΚ (κολ. Βουλιαγμένης)

 

• Παρασκευή 23/9, 21:30 Βουλιαγμένη-ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES-ΠΑΟΚ (κολ. Γλυφάδας)

 

• Σάββατο 24/9, 11:30 ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES- Γλυφάδα (κολ. Γλυφάδας)

 

• Σάββατο 24/9, 18:00 Παναθηναϊκός-ΝΟΧ ΑΝΕΚ LINES (κολ. Γλυφάδας)

 

Οσον αφορά την αποστολή για τον Ναυτικό Ομιλο αποτελείται από τους εξής αθλητές: Λεβεντάκης, Κουμής, Αγιωργούσης, Μπατάκης, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Πολύζος, Παπάς, Νικολαΐδης, Μητράκης, Μαραγκουδάκης, Τζανακάκης, Γράσσος Σολεϊμάνιπακ και Σίλβα.

 

ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΗΛΙΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ

 

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων δε νιώθει την ανάγκη να αποχαιρετήσει για τις πολυετείς του υπηρεσίες τον Ηλία Μαχαίρα, αλλά να του ευχηθεί ολόψυχα οι μεγάλες του γνώσεις, η αγάπη, η αφοσίωση και οι ικανότητες του στο πόλο να τον βοηθήσουν να προσφέρει αυτά που είναι άξιος στις Εθνικές μας ομάδες. Ο Ηλίας Μαχαίρας αποτελεί κεφάλαιο για το ελληνικό πόλο και για τον Ναυτικό Ομιλο και οι ευχές όλων μας τον συνοδεύουν για το καλύτερο δυνατό στη θέση που έχει επιλεγεί από την Κολυμβητική Ομοσπονδία. Θα είναι πάντα παρών στον Ναυτικό Ομιλο. Τον ευχαριστούμε θερμά για όλα και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για την καριέρα του και την προσωπική του ζωή.

 

Πηγή: nox.gr

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA