Ολοκληρώθηκε στο ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά το 9ο προπονητικό καμπ της Εθνικής ομάδας Υδατοσφαίρισης Κορασίδων (Κ15), το οποίο περιλάμβανε κοινές προπονήσεις και φιλικές αναμετρήσεις με την αντίστοιχη Εθνική ομάδα της Κροατίας.

Ο Ομοσπονδιακός Τεχνικός Γιώργος Τσόκας τόνισε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας: «Βγάλαμε αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα δίνοντας και φιλικά παιχνίδια με την εθνική ομάδα της Κροατίας. Σιγά-σιγά μπαίνουμε στην προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ που θα διεξαχθεί από 24/6-2/7.Ο χρόνος σίγουρα δεν είναι αρκετός αλλά νομίζω ότι τα κορίτσια θα δώσουν το 100% του εαυτού τους για να πάει η ομάδα καλά. Έχουμε άλλο ένα τριήμερο Καμπ από 18 Μαΐου και μετά 26 Μαΐου ξεκινάει η βασική μας προετοιμασία μέχρι να αναχωρήσουμε για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

Ο έφορος των τμημάτων υποδομής της γυναικείας υδατοσφαίρισης Δημήτρης Κύρκος, σχολίασε: «Ολοκληρώσαμε το κάμπ των κοινών προπονήσεων μεταξύ των δύο Εθνικών ομάδων. Προσπαθήσαμε να βάλουμε τα κορίτσια στο κλίμα ενός Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, καθώς για τη συντριπτική πλειοψηφία είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Σταδιακά δηλαδή παίρνουν το βάπτισμα με το γαλανόλευκο σκουφάκι».

Ο Γιώργος Τσόκας σε αυτό το καμπ, είχε καλέσει συνολικά 25 πολίστριες, τις: Σοφία – Ευαγγελία Μάνη, Αφροδίτη Μπιτσάκου (ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ), Ραφαέλα Σαλταμανίκα, Ειρήνη Σταυρίδη (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ), Κατερίνα Αγλαμίση, Αγγελική Δασκαλάκη, Παρασκευή Σταύρου (ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ), Σπυριδούλα – Νεφέλη (ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ), Μαρία Κεπενού (ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ), Ελένη Βάλβη, Ελένη Ελμισιάν, Εμμανουέλα Καπετοπούλου, Νεφέλη Κρασσά, Φαίδρα Λουπάκη, Μαρία – Ευαγγελία Ντούλη (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Κατερίνα Κουνδουράκη (ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ), Θεοδώρα Παπαδοπούλου, Μαρία Χέλμη (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Ανδρονίκη Καραγιάννη, Σοφία Λαμπροπούλου, Βιργινία – Ευαγγελία Μανωλάκου, Νικολέτα Μοροχλιάδου, Λυδία Μούζη (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Αναστασία Μπίκου, Φιλιώ – Γανίμη Σάλεχ (ΠΑΟΚ).

ΠΗΓΗ: koe.org.gr