Με… φόρα η Προ Ρέκο στον Πειραιά! – Πήρε το ντέρμπι με τη Μπρέσια!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Φουριόζα έρχεται στον Πειραιά για την πρεμιέρα του Champions League η back to back πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο αφού στο μεγάλο ιταλικό ντέρμπι κέρδισε την Μπρέσια με 7-4.

Όπως μας έχουν συνηθίσει οι δύο βασικοί διεκδικητές των ιταλικών τίτλων τα τελευταία χρόνια, το μεταξύ τους παιχνίδι είχε μεγάλη ένταση και κλειστές άμυνες όμως φανερώνει και το τελικό σκορ. Οι παίκτες του Σάντρο Σούκνο πήραν ουσιαστικά σημαντικό προβάδισμα δύο τερμάτων, φυσικά όχι ασφαλές με δεκαέξι λεπτά να απομένουν, αλλά σε αυτά τα ντέρμπι πολλές φορές αρκετά για να δώσουν τη νίκη στο τέλος και έτσι και έγινε τελικά, αφού το σύνολο του Αλενάνστρο Μπόβο παρά το γεγονός ότι πίεσε, δεν κατάφερε να ανατρέψει τη διαφορά, αφού στο τέταρτο οκτάλεπτο δεν κατάφερε να διαπεράσει την άμυνα των Πρωταθλητών. Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο διεθνής Αυστραλός Άαρον Γιάνγκερ με 4 τέρματα.

Η Προ Ρέκο ετοιμάζεται τώρα να έρθει στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει τους παίκτες του Ίγκορ Μιλάνοβιτς σε μία «τιτανομαχία» που θα λάβει χώρα την Τρίτη 15 Νοεμβρίου στο «Παπαστράτειο».

Μπρέσια – Προ Ρεκο 4-7

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 0-2, 2-2, 1-2 

Brescia: Tesanovic, Dolce, C. Presciutti, T. Gianazza, D. Lazic, Vapenski, Renzuto 1, Kharkov 1, Alesiani, S. Luongo, E. Di Somma 2, N. Gitto, Baggi Necchi. All. Bovo

Pro Recco: Del Lungo, F. Di Fulvio, Zalanki, Figlioli, Younger 4, Fondelli 1, N. Presciutti, Cannella, Iocchi Gratta, Velotto 1, Aicardi 1, Loncar, Negri. All. Sukno

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA