Περίοδος αλλαγών και νέων πρότζεκτ για τον Εθνικό Πειραιά! Ο Ιωσήφ Βουράκης αποτελεί τον νέο Διοικητικό Ηγέτη της γυναικείας ομάδας του Ομίλου, ύστερα από την ολοκλήρωση της ενασχόλησης του Δημήτρη Κολοβού με το τμήμα, λόγω φόρτου εργασίας.

Παρακολουθώντας στενά όλα τα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα του Πειραιά, αλλά κυρίως εκείνα της υδατοσφαίρισης, ο Ιωσήφ Βουράκης έχει προσφέρει πολύτιμο έργο τα τελευταία χρόνια στον υγρό στίβο της πόλης και πλέον, αναλαμβάνει νέο, εκτελεστικό και κομβικό ρόλο για τις Κυπελλούχες Ευρώπης του 2022! Στο πλευρό του, με αυξημένες διοικητικές αρμοδιότητες θα είναι ο ιατρός της ομάδας, Ευάγγελος Νιάκας, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το ethnikoswaterpolo.gr

Η επίσημη ανακοίνωση του Εθνικού Πειραιά:

Ο Εθνικός Πειραιά και η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης ανακοινώνουν ότι ο νέος Διοικητικός Ηγέτης του τμήματος είναι ο κ. Ιωσήφ Βουράκης.

Ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις και με γνώμονα ότι ο κ. Δημήτρης Κολοβός ανακοίνωσε ότι λόγω εργασιακού φόρτου θα απέχει από τις υποχρεώσεις της ομάδας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου σε συνεννόηση με τον Α’ Αντιπρόεδρο κ. Κολοβό συμφώνησαν και γνωστοποιούν ότι αυτή η μεταβατική περίοδος θα έχει ως επικεφαλής τον κ. Ιωσήφ Βουράκη.

Γέννημα θρέμμα Πειραιώτης, γεννημένος το 1983, ο Ιωσήφ Βουράκης δεν έχει αποχωριστεί ποτέ το μεγάλο λιμάνι, ενώ αποτελεί εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος και τα τελευταία χρόνια έχει επιδείξει έντονο και ουσιαστικό έργο στον αθλητισμό και τον πολιτισμό του Πειραιά.

Παράλληλα, στη Διοίκηση του τμήματος υδατοσφαίρισης γυναικών θα βρίσκεται επίσης ένας άνθρωπος που δεν έχει λείψει στιγμή από το πλευρό της ομάδας τα τελευταία χρόνια, ο κ. Ευάγγελος Νιάκας, ο οποίος πέραν της βοήθειας του ως ο ιατρός του τμήματος, θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες στο Διοικητικό κομμάτι, στο πλευρό του Ιωσήφ Βουράκη.

 

Facebook Comments