Με δύο ομάδες αγοριών, στο τουρνουά της Μπαρτσελόνα ο Πανιώνιος
Συμμετοχή και για τα κορίτσια του Πανιωνίου!
Με 30 νεαρούς αθλητές των κατηγοριών Παίδων (U16) και Εφήβων (U18), ο Πανιώνιος θα ταξιδέψει το διάστημα 4-6 Ιουλίου στη Βαρκελώνη, για να λάβει μέρος στο διεθνές τουρνουά WPE Cup 2025 που διοργανώνει η ιστορική CN Barcelona. Πρόκειται για μια διοργάνωση υψηλού επιπέδου, με συμμετοχές ομάδων από την Ισπανία, την Αυστραλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, προσφέροντας ιδανικές συνθήκες προετοιμασίας ενόψει των τελικών φάσεων των εθνικών πρωταθλημάτων στο τέλος του Ιουλίου.
Η συμμετοχή στο WPE Cup ακολουθεί το αντίστοιχο ταξίδι των κοριτσιών του συλλόγου, που θα βρίσκονται στην Πρωτεύουσα της Καταλονίας μία εβδομάδα νωρίτερα.
Την αποστολή των αγοριών, θα συνοδεύσουν οι προπονητές των αγοριών Χρήστος Μαντζουρίδης (U15) και Νίκος Κουτουβάκης (U17), καθώς και οι προπονητές της ανδρικής ομάδας Κώστας Δήμου και Παναγιώτης Πρίμπας, επιβεβαιώνοντας στην πράξη τη σύνδεση πρώτης ομάδας και ακαδημιών και τη στρατηγική επένδυση του συλλόγου στο αναπτυξιακό του πλάνο
Αντίστοιχα, οι κορασίδες του Πανιωνίου θα συμμετάσχουν στο διεθνές τουρνουά της Βαρκελώνης στις 28 και 29 Ιουνίου, υπό την καθοδήγηση της Ζήνας Καραγιάννη. Η συγκεκριμένη συμμετοχή αποτελεί αποτέλεσμα της οργανωτικής ενίσχυσης του συλλόγου, με την Εφορία των τμημάτων Ακαδημιών να βρίσκεται πλέον υπό την εποπτεία του Σπύρου Αλμπέρτη και της Επιτροπής Πόλο.