Με Μπενέκου και Ελληνιάδη η ΕΘΝΙΚΗ στην Πάτρα!

by Aquafeed 24

Την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Πάτρα για την αναμέτρηση Ελλάδα – Ρωσία, ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Μορφέσης.

Η Εθνική προετοιμάζεται για το κομβικό παιχνίδι με τις Ρωσίδες που θα κρίνει την πρωτιά στον όμιλο, ενόσω οι Πατρινοί στήνουν φιέστα προς τιμήν των δευτεραθλητριών Ευρώπης.

Η Ελλάδα θα αγωνιστεί πάνοπλη στο «Α. Πεπανός», ενώ δύο νέα πρόσωπα εισχωρούν στη σύνθεσή της.

Ο Γιώργος Μορφέσης συμπεριέλαβε την Έλενα Ελληνιάδη του ΝΟ Βουλιαγμένης, καθώς και την Άλκηστη Μπενέκου του Εθνικού Πειραιώς, ενώ η υπόλοιπη σύνθεση θυμίζει Βαρκελώνη. Υπενθυμίζεται ότι η Ελληνιάδη είχε αγωνιστεί και την 1η αγωνιστική κόντρα στο Ισραήλ, ενώ η Μπενέκου επιστρέφει σε παιχνίδι της Ελλάδας ύστερα από τον Μάιο του 2017 στο Κουνσάν της Κίνας.

Η σύνθεση της Εθνικής ομάδας που αναχωρεί το πρωί της Παρασκευής για την Πάτρα, με την αναμέτρηση να είναι προγραμματισμένη για την 1η ημέρα του Δεκέμβρη:

Ασημάκη (αρχηγός), Διαμαντοπούλου Χρυσή, Τσουκαλά, Διαμαντοπούλου Βασιλική, Ελληνιάδη, Πλευρίτου Μαργαρίτα, Αβραμίδου, Μπενέκου, Ξενάκη, Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελευθερία, Ελευθεριάδου, Χυδηριώτη.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA