Με αβαντάζ τριών βαθμών ξεκινάει την Τετάρτη η Εθνική γυναικών!

by Aquafeed 24

Όμορφες στιγμές ζει η ελληνική υδατοσφαίριση, καθώς η Ελλάδα και η Κολυμβητική Ομοσπονδία οργάνωσαν μια άρτια κλήρωση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φουκούοκα και η Αθήνα έγινε σημείο αναφοράς σε όλον τον κόσμο.

Μαζί με την κλήρωση, την Τετάρτη ξεκινούν οι σπουδαίες αναμετρήσεις για τη Β’ φάση των προκριματικών του World Cup, με την Εθνική ομάδα γυναικών να διεκδικεί το ένα από τα τελευταία δύο εισιτήρια για το Super Final, με τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου να μπαίνουν με… αβαντάζ στη μάχη της πρόκρισης.

Συγκεκριμένα, η Ελλάδα βρίσκεται στον λεγόμενο Play Out Όμιλο του World Cup, μαζί με τις Ισπανία, Αυστραλία και Κίνα του Χάρη Παυλίδη. Η «Επίσημη Αγαπημένη», ωστόσο, από τη νίκη της στην πρώτη φάση επί της Αυστραλίας μεταφέρει τρεις βαθμούς στη Β’ φάση, ενώ αντίστοιχα η Ισπανία από τη νίκη της επί της Κίνας στην πρώτη φάση και την επικράτησή της στα πέναλτι επί των ΗΠΑ, μεταφέρει πέντε βαθμούς και έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στο Σούπερ Φάιναλ. Υπενθυμίζεται ότι στο World Cup, η νίκη στην κανονική διάρκεια δίνει τρεις βαθμούς, ενώ η νίκη στη διαδικασία των πέναλτι δύο.

Το ίδιο μοτίβο συμβαίνει και στον πρώτο όμιλο, ανάμεσα σε Ολλανδία του Ευάγγελου Δουδέση, ΗΠΑ, Ουγγαρία και Ιταλία, με τις «Οράνιε» να προπορεύονται με 9 βαθμούς.

Το πρόγραμμα των αγώνων στη Βάρη

Τετάρτη 19 Απριλίου
Ισπανία-Αυστραλία 14:00
Ολλανδία-Ιταλία 16:00
Ελλάδα-Κίνα 18:00
ΗΠΑ-Ουγγαρία 20:00

Πέμπτη 20 Απριλίου
Ισπανία-Κίνα 14:00
Ολλανδία-Ουγγαρία 16:00
Ελλάδα-Αυστραλία 18:00
ΗΠΑ-Ιταλία 20:00

Παρασκευή 21 Απριλίου
Κίνα-Αυστραλία 14:00
ΗΠΑ-Ολλανδία 16:00
Ισπανία-Ελλάδα 18:00
Ιταλία-Ουγγαρία 20:00

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA