Για δεύτερη διαδοχική σεζόν μέλος του ΠΑΟΚ θα είναι η έμπειρη περιφερειακός, Ελευθερία Τζελέπη, με τον «Δικέφαλο» να ανακοινώνει επίσημα τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών, ενόψει της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου στην Α1 γυναικών.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ: 

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Ελευθερία Τζελέπη, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η Ελληνίδα περιφερειακός, γεννημένη το 1994, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά με το ασπρόμαυρο σκουφάκι, ύστερα από την περσινή πετυχημένη σεζόν.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Ελευθερία Τζελέπη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι η δεύτερη διαδοχική χρονιά που θα αγωνίζομαι με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ χαρούμενη, καθώς η περσινή χρονιά μας άφησε όλους μία πολύ γλυκιά και ωραία ανάμνηση, και αυτό θα προσπαθήσουμε να συμβεί και φέτος. Η ομάδα έχει ορισμένες αλλαγές, καθώς αλλάξαμε τεχνική ηγεσία, και από φέτος θα έχουμε στο πλευρό μας την Χρύσα Χατζέλλη, με την οποία έχω υπάρξει και συναθλήτρια. Επίσης, έχουν έρθει καινούργιες παίκτριες στην ομάδα, οι οποίες έχουν μεγάλη εμπειρία, και πιστεύω πως θα μας βοηθήσουν αρκετά για να πετύχουμε τους στόχους τους οποίους έχουμε θέσει. Εύχομαι πάνω απ’ όλα υγεία σε όλες τις ομάδες, και καλή αρχή στο πρωτάθλημα!».