Με ανατροπή στο Χαλάνδρι μόνος στην 3η θέση ο ΑΝΟΓ!

by Aquafeed 24

Μόνος στην 3η θέση της βαθμολογίας είναι πια ο ΑΝΟ Γλυφάδας, καθώς η ομάδα του Ορέστη Σαλάχα μέσω ανατροπής πέρασε από την έδρα του ανεβασμένου Νηρέα Χαλανδρίου για την 11η αγωνιστική.

Ο ΑΝΟΓ επικράτησε 10-9 στο Χαλάνδρι, παρότι στο 3ο οκτάλεπτο βρισκόταν πίσω στο σκορ με 8-7, ενώ και στα προηγούμενα λεπτά δεν είχε το προβάδισμα.

Η Γλυφάδα εκμεταλλεύτηκε τη γκέλα του Εθνικού Πειραιώς που έχασε από τον Πανιώνιο και πήρε προβάδισμα για την 3η θέση, αφού έχει 24 βαθμούς έναντι 21β. του «Αυτοκράτορα». Από την άλλη, η ομάδα του Ανέστη Πεσματζόγλου παρέμεινε στους 16 και έχασε μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί μια ανάσα από Εθνικό και ΑΝΟΓ.

Ο Νηρέας έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι και προηγήθηκε με 8-5, όμως στη συνέχεια απώλεσε με τρεις ποινές την Φοίβη Αγγελίδη, κάτι που αποδείχθηκε καθοριστικό για τη γηπεδούχο ομάδα. Έτσι, η Γλυφάδα, με διορθωτική κίνηση του Σαλάχα να αλλάξει τερματοφύλακα, αντέδρασε στα επόμενα λεπτά και πέτυχε 5 διαδοχικά τέρματα για να φθάσει στο 10-8, πριν μειώσει για το τελικό 10-9 ο Νηρέας.

Πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Ελευθερία Φουντωτού με τέσσερα τέρματα.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 9-10

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-2, 3-3, 1-3.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (προπονητής Ανέστης Πεσματζόγλου): Λάζαρη, Σ. Κοβάτσεβιτς, Μπογκατσένκο 2, Μαυρωτά 2, Κουτσάφτη, Α. Κοβάτσεβιτς 2, Ρουσσάκη, Πάτερου, Κανελλοπούλου, Μπόβαλη, Αγγελίδη 1, Παναγιότι, Κάσσαρη, Νιαρχάκου 2, Κονταλέξη.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (προπονητής Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Νίνου 1, Α. Γκίλλα, Γιαμπασάκου, Γρηγοροπούλου, Κόλλια 1, Αντωνιάδη 2, Κολιτσοπούλου, Κοκκινάκη, Φουντωτού 4, Γαλιατσάτου 1, Κοντογιάννη 1, Καρύτσα, Θωμοπούλου, Π. Γκίλλα.

Διαιτητές: Ανέστης Κωνσταντινίδης, Μανώλης Παϊρακταρίδης.

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA