Μαχαίρας: «Δεν θα αντικαταστήσουμε τον ξένο»

by Aquafeed 24

Ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του στο ματς με τον Ολυμπιακό δήλωσε μετά το παιχνίδι ο Ηλίας Μαχαίρας. Από την άλλη, ο Θοδωρής Βλάχος συνεχάρη τον ΝΟΧ ANEK LINES για την καλή εμφάνιση και ευχήθηκε στη χανιώτικη ομάδα να πετύχει τους φετινούς της στόχους.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις από τον Ηλ. Μαχαίρα είναι οι εξής:

«Για οποιαδήποτε ομάδα αυτή τη στιγμή το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι το πιο δύσκολο στον… κόσμο, όχι μόνο για τα Χανιά, για οποιαδήποτε ομάδα στην Ευρώπη. Αμυντικά δείξαμε καλή εικόνα, είχαμε, όμως άγχος στην τελική προσπάθεια. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να σημειώσουμε κι άλλα τέρματα εκτός από τα τρία που πετύχαμε για να έχουμε μία πιο αξιοπρεπή ήττα. Νομίζω ότι η σημερινή μας απόδοση είναι ένα πολύ καλό κίνητρο για τα επόμενα παιχνίδια. Είναι λίγο οξύμωρο να λέμε ότι χάσαμε από τον Ολυμπιακό με 9-3 και είναι κίνητρο, αλλά δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Ο Ολυμπιακός ήρθε στα Χανιά χωρίς δύο ξένους -είχε έρθει μόνο ο ένας από τους τρεις- αλλά ήταν απέναντί μας… η Εθνική Ελλάδας συν τον Ομπράντοβιτς! Θεωρώ ότι η εικόνα μας ήταν καλή και δεν μας ξέφυγε κάπου το παιχνίδι, ούτε το παρατήσαμε. Το δεύτερο ενθαρρυντικό είναι ότι μπόρεσαν να έχουν καλή απόδοση και τα 15 παιδιά που έπαιξαν. Βασικός στόχος είναι με το νέο έτος, το ματς στη Γλυφάδα. Εχουμε δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Γλυφάδα και Παλ. Φάληρο που θα κρίνουν αν θα πάμε για την 6άδα ή για την παραμονή. Εύκολα ή δύσκολα, θεωρώ ότι την παραμονή την έχουμε κερδίσει, αλλά δεν πρέπει να εφησυχάσουμε και να πούμε ότι πετύχαμε το στόχο μας».

Για το αν θα αντικατασταθεί ο ξένος: «Οχι. Οι συζητήσεις που γίνονται με τη διοίκηση είναι να μην κινηθούμε για να καλύψουμε το κενό του ξένου παίκτη. Του χρόνου θα είναι πιο δύσκολο το πρωτάθλημα και πρέπει να δούμε, με μυαλό και σύνεση τα επόμενα βήματα που θα κάνουμε».

Για τον Ολυμπιακό, ο Θοδωρής Βλάχος δήλωσε τα εξής:

«Ηταν ένα αναμενόμενο αποτέλεσμα, καθώς έχουμε διαφορά δυναμικότητας με τα Χανιά. Σίγουρα δεν είδατε έναν Ολυμπιακό φρέσκο και με πολύ όρεξη για να χτυπήσει το παιχνίδι στο 100%, από την άλλη δε θέλω να πιέζω τους παίκτες μου κάθε τρεις ημέρες και να είναι συνεχώς στα κόκκινα. Τις προηγούμενες ημέρες είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι και το ζητούμενο σήμερα ήταν να πάρουμε τη νίκη και να παίξουμε χωρίς να τραυματιστεί κανείς κι αν μπορούσαμε να δούμε κάποια πράγματα. Πιστεύω ότι τα Χανιά έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια, βρήκαν κίνητρα απέναντι σ’ έναν καλύτερο αντίπαλο, παίζοντας ίσως πιο καλά από άλλα παιχνίδια. Θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια και να τους ευχηθώ να πετύχουν τους στόχους τους πιο νωρίς απ’ ό,τι την προηγούμενη χρονιά. Εμείς θέλουμε να πάμε παρακάτω. Ξέρω και ο ίδιος ότι στα παιχνίδια στην Ελλάδα, οι παίκτες μου είναι πολύ δύσκολο να βρουν κίνητρο, παίζοντας στο 100%, αλλά προσπαθούμε με διάφορα τεχνάσματα και τρικ να το πετύχουμε αυτό. Η συνέχεια στην Ελλάδα θα κριθεί στο τέλος. Εχουμε κοντινούς στόχους μεγάλους και παιχνίδια κάθε τρεις ημέρες, όπου πρέπει να ξεκουραζόμαστε και να είμαστε σε μια καλή κατάσταση».

Για το αν είναι μειονέκτημα ή πλεονέκτημα η μεγάλη διαφορά των υποχρεώσεων για τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Είναι μειονέκτημα γιατί δεν μπορούμε να βρούμε κίνητρο ώστε να αποδώσουν τα παιδιά στο 100%. Θα ήθελα για τον κόσμο και για το ελληνικό πόλο να υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός έτσι ώστε και εμείς να βελτιωνόμαστε και να είμαστε σε εγρήγορση κάθε εβδομάδα, αλλά και να βελτιώνονται περισσότερο οι νέοι παίκτες που έχουμε. Δυστυχώς ή ευτυχώς η ομάδα μας είναι κάποιες κλάσεις καλύτερη από τις υπόλοιπες και έχουμε το μυαλό μας πιο πολύ στην ευρωπαϊκή μας πορεία».

Πηγή: nox.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA