ΜΑΤΣΑΡΑ στο Ηράκλειο, δυνατός ΟΦΗ στην έδρα του – Μίλησε η εμπειρία του Κανελλόπουλου στο φινάλε!

by Aquafeed 24

Ένα συγκλονιστικό παιχνίδι έλαβε χώρα στο Ηράκλειο, όσον αφορά τη 2η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας ανδρών, εκεί όπου ο ΟΦΗ υποδέχθηκε τον ΝΟ Πατρών για τον Νότιο Όμιλο του πρωταθλήματος.

Παιχνίδι με συνεχείς διακυμάνσεις και τη… μπίλια αναποφάσιστη για το που θα «καθίσει», με τον έμπειρο αρχηγό του ΝΟΠ, Βασίλη Κανελλόπουλο, να ισοφαρίζει το παιχνίδι 1:30 λεπτό πριν το τέλος (Το 8-7 από τον Ζουράρη του ΟΦΗ), ενώ στην τελευταία φάση ο Κλήμος είχε δοκάρι για τους Κρητικούς, με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται στο 8-8.

Με αυτόν τον βαθμό, τόσο η ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη, όσο και το σύνολο του Δημήτρη Κραβαρίτη έφθασαν τους τέσσερις βαθμούς στον Νότιο Όμιλο.

Οκτάλεπτα: 5-3, 0-1, 3-3, 0-1.

ΟΦΗ (Κώστας Φιτσανάκης): Τσαβολάκης, Παπανικολάου 2, Αποστολάκης, Παντερής 1, Κώστογλου, Πακιουφάκης, Τσαγκαράκης, Λεονταράκης 1, Λουλακάκης, Ζουράρης 1, Παπαδάκης, Βασιλάκης, Κόρογλου, Σιδηρόπουλος, Κλήμος 3.

ΝΟ Πατρών (Δημήτρης Κραβαρίτης): Βυθούλκας, Αγγελόπουλος 1, Πολάτος, Κανελλόπουλος Β. 2, Γεωργαράς 1, Λαμπάτος, Παπαχριστόπουλος, Λούκος, Μπιτσάκος Κ., Γκότσης, Ανδρικόπουλος 4, Πασσάς, Βουτσινάς, Αλάτσης, Τριαντάφυλλος.

Διαιτητές: Μπιράκης – Κωνσταντινίδης

Αλυτάρχης: Παπαδάκης Δ.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA