Ασφυκτική άμυνα, δυνατές μάχες, η ΑΕΚ προηγούμενη και τελικά…το διπλό στον Απόλλωνα! Η ΑΕΚ δεν κατάφερε, παρ’ ότι προηγήθηκε με 2-1 να κάμψει την αντίσταση της ομάδας του Νίκου Δεληγιάννη και γνώρισε την ήττα με 9-6 στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης.

Ο αγώνας ήταν ντέρμπι με συνενείς ανατροπές. Ο Απόλλων, αν και βρέθηκε να χάνει 4-3 στα μέσα του τρίτου οκτάλεπτου, κατάφερε να μπλοκάρει στη συνέχεια με καλή άμυνα τα ατού της ΑΕΚ, βρήκε λύσεις σε παίκτη παραπάνω και περιφέρεια και κατάφερε να περάσει μπροστά και να χτίσει τη διαφορά υπέρ του για το τελικό 9-6. Με κόκκινη κάρτα για διαμαρτυρία αποβλήθηκαν ο προπονητής της ΑΕΚ Δημήτρης Μάζης και ο τιμ μάνατζερ Κωνσταντίνος Δάνδολος.

Ο Απόλλων Σμύρνης έφθασε τις τρεις νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ η ΑΕΚ γνώρισε την πρώτη της ήττα σε τέσσερις αγωνιστικές.

ΑΕΚ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 6-9

Οκτάλεπτα: 2-1, 0-2, 2-2, 2-4.

ΑΕΚ (Δημήτρης Μάζης): Φλέγκας, Καζάζης 1, Παπούκας 1, Κριγιέστορακ 2, Βούκσεβιτς, Δίπλαρος 1, Τσιστράκης, Τσαταλιός 1, Παπάκος, Μαυρωτάς Άρ., Ηλιόπουλος, Μανιουδάκης, Κατσινούλας, Σταμέλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης); Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Γαρδίκας , Μόκκας 1, Γωνιωτάκης, Κίτσος, Γκουσάροβ, Χονδροκούκης 1, Βίσκοβιτς 1, Γούνας 2, Τσολακούδης 1, Σολανάκης 2, Καβουσανός, Τουρκομένης, Κότσκαρ.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Μπουδραμής

Αλυτάρχης: Δημήτρης Κύρκος

 

 

Facebook Comments