Συγκλονιστικό παιχνίδι εκτιλύχθηκε στο κολυμβητήριο του Αλίμου, όπου παρά το γεγονός ότι το Περιστέρι βρέθηκε μία ανάσα από ένα μεγάλο διπλό, ο Υδραϊκός έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 8-7. Σε ένα ματς για γερά νεύρα, οι δύο ομάδες ήταν πολύ κοντά καθ’ όλη τη διάρκεια, με το Περιστέρι να είναι μπροστά με ένα γκολ για πολύ ώρα, τελικά η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη πήρε τη νίκη που την έφερε στην πρώτη θέση του ομίλου της Β’ Φάσης.

Οι Περιστεριώτες είχαν το έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, προηγήθηκαν με 3-1 και 5-3, αλλά ο Υδραϊκός ισοφάρισε σε 5-5 και 6-6. Ο ΓΣΠ προηγήθηκε με 7-6 στο τρίτο οκτάλεπτο, αλλά στα τελευταία λεπτά του ματς οι Υδραίοι έκαναν την ανατροπή. Ο Φώσκολος ισοφάρισε σε 7-7, στο 3.17, ενώ ο Πρέκας πέτυχε το νικητήριο γκολ, 8-7, στα 55 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του αγώνα.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 8-7

Οκτάλεπτα: 3-4, 3-2, 0-1, 2-0.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Παζαΐτης, Θαλασσινός, Κοκκινάκης, Πρέκας 1, Αλμύρας, Μπλάνης, Γιάνκοβιτς 2, Φώσκολος 1, Άντζιτς 2, Χατζηγούλας 1, Αλβέρτης 1, Παρτσόγλου, Τζόκας, Βαλαβάνης.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Δαμίγος, Παπανικολάου 3, Φάρκας 1, Φάρμερ, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ. 1, Καρούντζος 1, Αγκόρτσας, Παπασηφάκης, Τοράκης, Λαδάς, Σαλτερής, Μυρίλος, Κυριαζής.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Αχλαδιώτης

Αλυτάρχης: Σακελλαράκης

Facebook Comments