ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΣΑΤ

Έξω από την προσδοκώμενη οκτάδα του τελικού του ελεύθερου ντουέτου έμεινε το ελληνικό δίδυμο, που αποτέλεσαν οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Ευαγγελία Παπάζογλου. Τα δύο κορίτσια πήραν την 9η θέση με 87.3333 βαθμούς, εξαιτίας μιας κακής στιγμής που είχαν λίγο πριν ολοκληρώσουν το πρόγραμμά τους.

«Ήταν όλα άψογα από την αρχή μέχρι λίγα δευτερόλεπτα πριν τελειώσουμε την παρουσίασή μας. Εκεί έγινε ένα μεγάλο λάθος το οποίο μας στοίχισε την 8η θέση» τόνισε η Ευαγγελία Πλατανιώτη και συμπλήρωσε: «Ήταν κρίμα, γιατί είμαστε πολύ δυνατό ντουέτο και χάσαμε έτσι αυτή τη θέση. Από την άλλη, είμαστε άνθρωποι και κανείς μας δεν μπορεί να είναι τέλειος. Αύριο θα παλέψουμε για το ελεύθερο ομαδικό στον τελικό (σ.σ. 19:00 τοπική – 13:00 Ελλάδας ERTSports απευθείας)».

Την πρώτη θέση στο ντουέτο και το χρυσό κατέκτησε και πάλι η Ρωσία με τις Κολεσνιτσένκο-Ρομάσινα (97.5000), την δεύτερη και το ασημένιο η Κίνα με τις Σουν-Χουάνγκ (95.7667) και την τρίτη και το χάλκινο η Ουκρανία με τις Φιέντινα-Σάβτσουκ (94.1000).

Νωρίτερα το πρωί, η εθνική μας ομάδα του κόμπο στο ελεύθερο πρόγραμμα πήρε την 6η θέση στον προκριματικό και βέβαια σφράγισε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου (20/7), συγκεντρώνοντας 88.1333 β. Την ομάδα αποτελούσαν οι: Κωφίδη, Παπάζογλου, Κουτσελίνη, Πλατανιώτη, Ζουζούνη, Κουργιαντάκη, Φραγκάκη, Γιαλαμά, Βασιλοπούλου, Καριώρη.

Facebook Comments