Μάριος Καπότσης για την ασφάλιση των αθλητών: «Όλοι δίπλα στον ΣΕΑΥ για το τώρα και τις επόμενες γενιές»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Σε μία σπουδαία κίνηση προχώρησε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Αθλητών Υδατοσφαίρισης, καινοτομώντας όσον αφορά το ζήτημα των ασφαλίσεων των αθλητών στο χώρο του πόλο στην Ελλάδα. Αυτό γνωστοποιήθηκε και εξηγήθηκε εκτενώς από τον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΕΑΥ, τον Μάριο Καπότση.

Ο αρχηγός του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης με βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο όλοι οι αθλητές της Α1 και της Α2 Ανδρών και Γυναικών θα είναι ασφαλισμένοι, αφού ο ΣΕΑΥ σε συνεργασία με την ΚΟΕ, ήρθε σε συμφωνία με μία μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία προκειμένου να βρεθεί η «φόρμουλα» και να καλύπτονται όλοι οι αθλητές, σε όλη την Ελλάδα!

Πρόκειται πραγματικά για μία σπουδαία κίνηση, που αλλάζει εκ των πραγμάτων τη ζωή των παικτών προς το καλύτερο. Η αλλαγή που φέρνει αυτή η εξέλιξη, μπορεί να γίνει κάτι ακόμα μεγαλύτερο και σημαντικότερο, εφόσον το στηρίξουν έμπρακτα οι άνθρωποι στους οποίους απευθύνεται, δηλαδή οι πρωταγωνιστές, οι ίδιοι οι αθλητές., Είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται μία τέτοια κίνηση και πρέπει όλοι να είμαστε δίπλα σε αυτή την πράξη, για το καλό των αθλητών, για το καλό του ίδιου του αθλήματος.

Ακούστε προσεκτικά για το μηχανισμό που δημιουργήθηκε, μέσα από τα λόγια του Μάριου Καπότση:

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA