Ο ΑΝΟ Γλυφάδας συνάντησε τον Ολυμπιακό στην προημιτελική φάση των πλέι οφ. Εκεί οι «Ερυθρόλευκοι» προκρίθηκαν στην τελική τετράδα του πρωταθλήματος με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Ωστόσο η ομάδα της Γλυφάδας γνώριζε από την αρχή την αντικειμενική δυσκολία των παιχνιδιών αυτών και «πάλεψε» όσο καλύτερα μπορούσε.

Για τη σειρά των παιχνιδιών αυτών μίλησε στο #Aquafeed24 ο Μάριος Χατζηκυριακάκης. Ο παίκτης του ΑΝΟΓ εξήγησε πως η ομάδα είχε γνώση του γεγονότος ότι θα αντιμετωπίσουν μία από τις ποιοτικότερες ομάδες στην Ευρώπη, ωστόσο για εκείνους αυτά τα παιχνίδια αποτέλεσαν κίνητρο για να βγάλουν τους καλύτερους τους εαυτούς και να φανείς αντάξιοι των δυσκολιών των αναμετρήσεων. Στη συνέχεια πρόσθεσε πως ο πρώτος στόχος της ομάδας επετεύχθη με την είσοδο στα πλέι οφ και πως από αυτό το σημείο και έπειτα θα γίνει προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην τελική κατάταξη.

Ο Μάριος Χατζηκυριακάκης στο #Aquafeed24:

«Αντιμετωπίσαμε μια από τις καλύτερες ομαδες της Ευρώπης. Σίγουρα το τελικό σκορ δείχνει την ανωτερότητα του αντιπάλου αλλά εμείς μόνο θετικά στοιχεία μπορούμε να αποκομίσουμε από την εν λόγω διαδικασία. Σίγουρα κάναμε πολλα λάθη στα δυο παιχνίδια αλλά με τέτοιους αθλητές που έχεις να αντιμετωπίσεις το κίνητρο για να μπορεσεις να φανείς αντάξιος είναι πολύ μεγάλο.

Ήταν δυο πολύ καλες προπονήσεις για εμάς ώστε να δούμε τον επόμενο αντίπαλο μας για την συνέχεια των παιχνιδιών κατάταξης που θα ακολουθήσουν.

Ο στόχος της παραμονής που είχαμε βάλει εξ’ αρχής με τους προπονητές μας σίγουρα έχει επιτευχθεί με την είσοδο μας στα πλέι οφ αλλά αν μπορέσουμε το βήμα παραπανω σίγουρα θα είναι ένα πολυ σημαντικό βήμα για τον σύλλογο αλλά και ένα παράσημο για να μπορέσουμε να δούμε την επόμενη σεζόν διαφορετικά σε σχέση με φέτος».