Ο Μάριος Χατζηγούλας μιλά για το μεγάλο παιχνίδι και την ήττα του Υδραϊκού από τον Πανιώνιο αποκλειστικά στο Aquafeed24!

Μπορεί ο Υδραϊκός να γνώρισε την ήττα από τον Πανιώνιο με 11-12 στο κολυμβητήριο του Αλίμου, για την 6η αγωνιστική της Α1 ανδρών, παρ’ όλα αυτά η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη κυνηγούσε το παιχνίδι μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, για να πάρει ξανά το προβάδισμα που είχε στη λήξη του ημιχρόνου και είδαμε μία δυναμική εμφάνιση από όλους τους παίκτες της.

Δηλώσεις αποκλειστικά στο Aquafeed24 έκανε ο διεθνής περιφερειακός του Υδραϊκού, Μάριος Χατζηγούλας, ο οποίος σημείωσε στο εν λόγω παιχνίδι δύο πολύ σημαντικά γκολ για την ομάδα του, σχετικά με την εμφάνιση και την ήττα στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αρχικά, συγχαρητήρια για την νίκη του Πανιωνίου. Κυρίως, δεν πιστεύω ότι έπαιξε καλύτερα, το δικό μας πρόβλημα και το ατού του Πανιωνίου σε αυτό το ματς, ήταν ότι φαινόταν να το θέλουν λίγο πιο πολύ. Επίσης κρίθηκε θεωρώ στο ότι δεχθήκαμε δώδεκα γκολ, γιατί όταν δέχεσαι δώδεκα γκολ σε ένα ματς, το οποίο είναι ντέρμπι, είναι δύσκολο να κερδίσεις, κακά τα ψέματα. Τώρα, όσον αναφορά το δικό μας κομμάτι, στην αρχή μπήκαμε κάπως καλά, λίγο πιο δυνατά από τον Πανιώνιο μπορώ να πω. Παρ’ όλα αυτά, δεν καταφέραμε, ενώ είχαμε το momentum, να ξεφύγουμε στο σκορ. Δεχθήκαμε αρκετά γκολ από ατομικά λάθη, παιδαριώδη λάθη θα έλεγα και για αυτό κυρίως ήρθε το αποτέλεσμα».

Facebook Comments