Ενόψει την πρεμιέρας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Νέων Γυναικών (10-16/10), κατέφτασε σήμερα Πέμπτη 07/10 στην Νετάνια του Ισραήλ, η Εθνική μας ομάδα.

Η Αλεξία Καμμένου και η Ευτυχία Καραγιάννη γνωρίζουν καλά την «συνταγή της επιτυχίας» σε αυτές τις διεθνείς διοργανώσεις και στοχεύουν σε μια ακόμη διάκριση για την Ελλάδα, καθοδηγώντας τις νεαρές πολίστριες.

Υπενθυμίζουμε το ρόστερ της Εθνικής Νέων Γυναικών: Μαργαρίτα Μπιτσάκου, Ελευθερία Φουντωτού, Αθηνά-Δήμητρα Γιαννοπούλου, Τίνα Καϊάφα, Ελένη Κανετίδου, Ευαγγελία Καρύτσα, Ευφροσύνη Κατσιμπρή, Ιουλία-Άννα Κοντονή, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ειρήνη Νίνου, Μαρία-Σωτηρία Ρακιντζή, Χριστίνα Σιούτη, Φωτεινή Τριχά, Σοφία Τορνάρου, Κατερίνα Ζαφειράκη.

 

Η αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, μίλησε αποκλειστικά στο Aquafeed24 για την δομή της Εθνικής Νέων Γυναικών, τις ομάδες του Ομίλου που καλούνται να αντιμετωπίσουν και τους στόχους της ομάδας σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

«Σαν ομάδα είμαστε ένα αρκετά δεμένο σύνολο με πολλές έμπειρες αθλήτριες και υψηλές δυνατότητες στο τουρνουά. Πρώτος μας στόχος είναι η είσοδος στην οχτάδα και μετά βήμα-βήμα θέλουμε να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο. Στον όμιλο μας θα ανταγωνιστούμε την Ιταλία, την Γερμανία και την Σλοβακία. Ανυπομονούμε όλες πολύ για τον αγώνα της πρεμιέρας με την Ιταλία ο οποίος είναι και σημαντικός, γιατί είναι το πρώτο παιχνίδι στην διοργάνωση και σίγουρα θέλει προσοχή. Τα υπόλοιπα δύο είναι κάπως πιο εύκολα για εμάς χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θέλουν προσοχή», δήλωσε η νεαρή Κρητικιά αρχηγός της Εθνικής Κ20.

 

Facebook Comments