Λιγότερο από ένας μήνας απομένει έως τη μεγάλη στιγμή της φετινής σεζόν για τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Αλίμου, καθώς πλησιάζει το Φάιναλ Φορ της Α2 κατηγορίας για το σύνολο του Βαγγέλη Πάτερου.

Οι αθλήτριες του Ολυμπιακού Αλίμου αγωνίζονται στις 27 με 29 Μαΐου στο πολυαναμενόμενο Φάιναλ Φορ, το οποίο διοργανώνει ο νεοσύστατος σύλλογος στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου, φιλοξενώντας μάλιστα τις δύο επαρχιακές ομάδες του ΟΦΗ και του ΝΟ Χανίων, ενώ την τετράδα συμπληρώνει η έτερη αθηναϊκή ομάδα, ο ΓΣ Περιστερίου.

Ο στόχος για την ομάδα του Βαγγέλη Πάτερου είναι ξεκάθαρος και όχι κοινό μυστικό. Ο Ολυμπιακός Αλίμου στοχεύει στην άνοδο στην Α1 κατηγορία και παράλληλα στην κατάκτηση του τροπαίου του πρωταθλητή, για παρθενική φορά στην ιστορία του, ενώ εάν παίκτριες της ομάδας πετύχουν την άνοδο, θα γίνουν η πρώτη γυναικεία ομάδα του Αλίμου που κερδίζει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, σε όλα τα ομαδικά σπορ.

Με το Φάιναλ Φορ να πλησιάζει, οι άνθρωποι της ομάδας δουλεύουν πυρετωδώς για τη διοργάνωση στο κολυμβητήριο Αλίμου, ενώ σε έντονο ρυθμό συνεχίζονται οι προπονήσεις της γυναικείας ομάδας, με το oly-alimou.org να φιλοξενεί δηλώσεις της Μαρίας Λάζαρη. Η τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Αλίμου μιλάει για τον στόχο του πρωταθλήματος, την πορεία των προπονήσεων, αλλά και το μέλλον του συλλόγου που προμηνύεται… δυναμικό!

Οι δηλώσεις της Μαρίας Λάζαρη στο oly-alimou.org: 

«Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία πριν τον μεγάλο στόχο της σεζόν, που είναι το Φάιναλ Φορ της Α2 κατηγορίας και για αυτό δουλεύουμε καθημερινά για να είμαστε έτοιμες την κατάλληλη στιγμή. Έχουμε μπροστά μας τρία παιχνίδια τα οποία θα κρίνουν την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, αλλά και τον τίτλο και είναι γεγονός ότι στόχος μας είναι και τα δύο. Θέλουμε την άνοδο και το τρόπαιο και για αυτό θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Αν φτάσουμε ως το τέλος του δρόμου θα γράψουμε μια μεγάλη επιτυχία για τον Ολυμπιακό Αλίμου, που είναι ένας σύλλογος που τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα, αλλά τα κάνει δυναμικά.

Αυτή η σεζόν, με την προπόνηση που κάνουμε με τον κ. Πάτερο, αποτελεί και προπαρασκευή για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς το ρόστερ διαθέτει αθλήτριες υψηλού επιπέδου και έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης. Το γνωρίζουμε και δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό καθημερινά».

Όσον αφορά τη γενικότερη προσπάθεια του Ολυμπιακού Αλίμου: 

«Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια, το κλίμα είναι οικογενειακό, ενώ οι ακαδημίες έχουν πάρα πολλά παιδιά και γίνεται εξαιρετική δουλειά από όλους. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η ομάδα έχει προκριθεί σε τελικές φάσεις ηλικιακών πρωταθλημάτων και έχει υλικό για να διακριθεί τα επόμενα χρόνια. Ελπίζω στο Φάιναλ Φορ να έχουμε κόσμο στο πλευρό μας και να πανηγυρίσουμε την άνοδο στην Α1 κατηγορία γυναικών μπροστά από τα παιδιά των ακαδημιών της ομάδας».

ΠΗΓΗ: oly-alimou.org

 

 

 

Facebook Comments