Μαρία Καραγιάννη: «Ενθουσιασμός για το παιχνίδι με τον Εθνικό Πειραιά»!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Μετά την πρώτη ιστορική νίκη και εμφάνιση του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ BETSSON στην Α1 κατηγορία γυναικών, έρχεται ο… πρώτος εντός έδρας αγώνας του συλλόγου. Οι παίκτριες του Βαγγέλη Πάτερου έδειξαν ένα πολύ καλό πρόσωπο κόντρα στον ΠΑΟΚ το περασμένο Σάββατο στην πρεμιέρα, ωστόσο η προετοιμασία συνεχίζεται ενόψει της 2ης Αγωνιστικής.

Συγκεκριμένα, ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ BETSSON υποδέχεται τον Εθνικό Πειραιά, το Σάββατο 15/10 (στις 19:00) στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου, για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν και η νεαρή τερματοφύλακας, Μαρία Καραγιάννη, μίλησε στο alimoswaterpolo.com για το σημαντικό παιχνίδι κόντρα στις «κυανόλευκες», την προετοιμασία αλλά και την προσήλωση της ομάδας με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μαρία Καραγιάννη: «Ενθουσιασμός για το παιχνίδι με τον Εθνικό Πειραιά»!

«Ο ενθουσιασμός για το παιχνίδι του Σαββάτου είναι μεγάλος, καθώς είναι το πρώτο επίσημο του ΑΛΙΜΟΥ Ν.Α.Σ Betsson εντός έδρας στα μεγάλα σαλόνια της Α1 γυναικών. Ο Εθνικός Πειραιά είναι αναμφισβήτητα μια ομάδα με μεγάλη παράδοση, απαρτίζεται από παίκτριες με εμπειρία χρόνων, ωστόσο αυτό το γεγονός αποτελεί ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο για τη νεοφώτιστη ομάδα μας, να δώσει μεγάλη μάχη, να παρουσιάσει τη δυναμικότητα της και στο τέλος να καταφέρει να υπερτερήσει.

Περιμένουμε μια αναμέτρηση μεγάλης δυναμικότητας, κυρίως ανταγωνιστικό και με μεγάλες ανατροπές καθ’όλητ η διάρκεια του. Είμαστε αρκετά προετοιμασμένοι για αυτό το παιχνίδι, είναι κάτι που περιμένουμε με ανυπομονησία και όλοι μαζί, αθλήτριες και τεχνικό επιτελείο, έχουμε να αποδείξουμε πράγματα, όπως και να βελτιωθούμε μέσα από αγώνες τέτοιου επιπέδου. Είναι ένα καλό τεστ, κόντρα σε μια ομάδα που πέρυσι κατέκτησε έναν ευρωπαϊκό τίτλο, να δούμε που υστερούμε και να δουλέψουμε πάνω σε αυτά για να γίνουμε καλύτερες».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA