Μαραθώνια κολύμβηση: Παγκόσμιο: Πρεμιέρα με την Γεωργία Μακρή

by Aquafeed 24

Πρεμιέρα με την Γεωργία Μακρή

Η Γεωργία Μακρή θα κάνει πρεμιέρα για την ελληνική ομάδα στα αγωνίσματα της Μαραθώνιας Κολύμβησης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Σιγκαπούρη.

Στις 03:00 τα ξημερώματα της Τρίτης (ΕΡΤ2) θα πάρει εκκίνηση μαζί με άλλα 68 κορίτσια στον αγώνα των 10χλμ. Απουσιάζει πάντως η Σάρον Φαν Ρούβενταλ (Ολλανδία), «χρυσή» Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2024.

«Δύσκολη πίστα, ευελπιστώ να ανταποκριθούμε όλοι καταλλήλως. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να σταθώ ανταγωνιστική απέναντι στις κορυφαίες αθλήτριες του κόσμου», τόνισε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ. Πέρυσι στην παρθενική της συμμετοχή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ντόχα, τερμάτισε στην 36η θέση.

Τόσο η 19χρονη Μακρή, όπως και οι Άλκης Κυνηγάκης (5-10χλμ), Κωνσταντής Χουρδάκης μαζί με το συνοδό-προπονητή Νίκο Βέζο, πραγματοποίησαν στο Johor Bahru στην Μαλαισία το τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους και πριν δυο μέρες ταξίδεψαν στο τόπο των αγώνων.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA