Μάνθος Βουλγαράκης στο #AQF24: «Στο τέλος, το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν όντως η ισοπαλία»!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Με άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις να χαρακτηρίζουν την 6η Αγωνιστική του G2 στο Πρωτάθλημα Α1 Ανδρών πέρασε το Σάββατο 25/02, μία εκ των οποίων δε, βρήκε τον Υδραϊκό του Νίκου Καραμάνη και τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων του Μάνθου Βουλγαράκη να… μοιράζονται τον βαθμό στο «Α. Δημητρόπουλος» σε ένα ντέρμπι που έφερε τις βαθμολογικές διαφορές σε τέτοιο σημείο που όλα είναι πιθανά στο φινάλε της Β’ Φάσης.

Πλέον, μέσα σε ένα εύρος 7 μόλις βαθμών και δυο αγωνιστικών να απομένουν, τα Χανιά, ο ΝΟ Χίου, ο Υδραϊκός, η ΑΕΚ και ο ΑΝΟ Γλυφάδας αναμένεται να δώσουν συγκλονιστικές αναμετρήσεις για τις δυο θέσεις των “play-in” με τον επικεφαλής τεχνικό της κρητικής ομάδας, Μάνθο Βουλγαράκη να μιλά αποκλειστικά στο #Aquafeed24 για την ισοπαλία απέναντι στο σύνολο του ΥΝΟ και την «μετάφραση» του ενός αυτού βαθμού σε συνδυασμό με την συνολική εμφάνιση του ΝΟΧ, την συνέχεια του G2 αλλά και την ουσία της δομής του πρωταθλήματος.

«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με σκληρές μονομαχίες, ξεκινήσαμε πολύ καλά και προηγηθήκαμε με 5-1, επιβάλλοντας ουσιαστικά τον ρυθμό μας. Παίζαμε όπως πρέπει, όμως στην πορεία ίσως να μην αντιδράσαμε σωστά – δόθηκαν και ορισμένα αμφιλεγόμενα σφυρίγματα και ο Υδραϊκός επέστρεψε στο ματς. Νομίζω ότι στο τέλος, το πιο δίκαιο αποτέλεσμα μετά από την όλη εξέλιξη του αγώνα ήταν όντως η ισοπαλία. Όλες οι ομάδες είμαστε “στον πόντο” και γι’ αυτό, αν κερδίζαμε ή αν χάναμε θα ήταν πολύ καθοριστικό, αλλά τώρα πιστεύω ότι όλοι είμαστε πολύ κοντά στην ευκαιρία των πλέι-οφ (εμείς, ο Υδραϊκός, η Χίος, η ΑΕΚ και η Γλυφάδα). Η δομή του πρωταθλήματος ουσιαστικά σχημάτισε έναν όμιλο – το G2 – με ισοδύναμες ομάδες και γι’ αυτό βλέπουμε πολύ ανταγωνιστικά παιχνίδια, συγκριτικά με κάποιες αναμετρήσεις του πρώτου ομίλου που το ενδιαφέρον είναι μειωμένο. Όλο αυτό βοηθάει πολύ τις ομάδες να βελτιώνονται και να εξελίσσονται». 

Δείτε ξανά, ολόκληρη την αναμέτρηση Υδραϊκός – ΝΟ Χανίων:

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA