Στην μεγάλη γιορτή του Beachpolistas World Tour 2021 παρευρέθηκαν, την Κυριακή 30/08, και οι Ασημένιοι Ολυμπιονίκες του Τόκιο από την Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης Ανδρών με τον Μάνο Ζερδεβά, να προσφέρει απλόχερα αυτόγραφα και αναμνηστικές φωτογραφίες στους μικρούς αθλητές της διοργάνωσης.

Για την επιτυχία της Επίσημης Αγαπημένης στους Ολυμπιακούς Αγώνες και την εμπειρία του από το Beachpolistas World Tour- Πειραιάς 2021, μίλησε αποκλειστικά στο Aquafeed24 και τη Δέσποινα Μπαλαχτάρη:

Ποια είναι τα συναισθήματα από την τεράστια επιτυχία που φέρατε για το ελληνικό πόλο; Πότε αρχίσατε στην πορεία του Ολυμπιακού Τουρνουά να πιστεύετε ότι θα φτάσετε τόσο κοντά στον Μεγάλο τελικό και γιατί όχι στο Χρυσό/Ασημένιο μετάλλιο;

«Αρχικά, αισθάνομαι τρομερή ευγνωμοσύνη, πολλή χαρά, ενθουσιασμό… Δεν μπορώ να πω ότι το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα, ενώ έχουν περάσει αρκετές μέρες δεν έχω αντιληφθεί τί έχουμε καταφέρει. Από τα συγχαρητήρια όλων καταλαβαίνουμε σιγά-σιγά το μέγεθος αυτής της επιτυχίας και ότι έχουμε καταφέρει κάτι σπουδαίο» δήλωσε ο Έλληνας τερματοφύλακας, προσθέτοντας: «Προσωπικά, μετά τον πρώτο αγώνα με την Ουγγαρία, όπου δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο, κατάλαβα ότι είμαστε ικανοί να φτάσουμε ψηλά και να έχουμε μια καλύτερη πορεία από τα προηγούμενα έτη. Νομίζω παιχνίδι με το παιχνίδι το πιστεύαμε όλοι μαζί και καταλήξαμε στους τελευταίους αγώνες να έχουμε τις καλύτερες μας εμφανίσεις».

Βρισκόμαστε στο Beach Waterpolo Tour για 2η διαδοχική χρονιά στον Πειραιά και 12η συνεχή χρονιά που λαμβάνει χώρα αυτή η διοργάνωση… πιστεύεις συμβάλλει στην εξέλιξη του αθλήματος; Ποιά είναι η γνώμη σου για το event, τους αγώνες και την εμπειρία γενικά;

«Είναι μια πολύ όμορφη διοργάνωση και συμμετέχω κι εγώ κάθε χρόνο, υποστηρίζοντας με την παρουσία μου όπως μπορώ. Θεωρώ ότι σίγουρα επηρεάζει θετικά το άθλημά μας, δημιουργεί ένα ενωτικό κλίμα μεταξύ μικρών και μεγάλων αθλητών και αποτελεί γιορτή της υδατοσφαίρισης! Μου φαίνεται πολύ διασκεδαστικό, αν και δεν έχω προλάβει ακόμα σήμερα να αγωνιστώ και σίγουρα μοναδική εμπειρία»!