Ο Απόλλων Σμύρνης συνεχίζει φέτος τις υψηλές πτήσεις στο πρωτάθλημα και πλέον βρίσκεται στους 4! Ο Απόλλων ξεπέρασε το εμπόδιο του Υδραϊκού με 2-0 πραγματοποιώντας πολύ καλες εμφανίσεις και στα δύο παιχνίδια, εξασφαλίζοντας μάλιστα το ευρωπαϊκό εισιτήριο της επόμενης αγωνιστικής σεζόν.

Ένας εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών τη φετινή χρονιά για την ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη, ο Μανώλης Σολανάκης μιλά στο #AQF24. Ο διεθνής παίκτης του Απόλλωνα ο οποίος σημείωσε 6 γκολ στις δύο αναμετρήσεις των πλέι οφ, μας είπε την άποψη του για τη σειρά με τον Υδραϊκό, για τη σημασία ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου για την ομάδα του, αλλά και για τη βαρύτητα που έχει η υγεία για εκείνον και τους συμπαίκτες του να παρουσιάζονται ως πλήρες σύνολο και να αποδίδουν στο μέγιστο.

Ο Μανώλης Σολανάκης στο #Aquafeed24:


Για την σειρά με τον Υδραϊκό:

«Αρχικά θα ήθελα να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στους συμπαίχτες μου, τους προπονητές μου, καθώς και σε όλους τους παράγοντες της ομάδας που φροντίζουν για εμάς.
Θεωρώ ότι προετοιμαστήκαμε πολύ καλά και δείξαμε και στα δυο παιχνίδια ότι είμαστε καλύτεροι, καθώς παίξαμε με ενθουσιασμό, όρεξη και ανωτερότητα. Το επιθυμητό αποτέλεσμα ήρθε για εμάς απέναντι σε ένα άξιο αντίπαλο, με πολύ κόπο και δουλειά η οποία έχει ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς».

Για την παρουσία μας στα ημιτελικά:

«Συνεχίζοντας, η παρουσία μας στα ημιτελικά είναι πολύ σημαντική για όλους μας όπως εξίσου σημαντικό είναι και το ευρωπαϊκό εισιτήριο που εξασφαλίσαμε για την επόμενη σεζόν. Υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμη και δυνατές αναμετρήσεις έως το τέλος του πρωταθλήματος. Ελπίζω στην συνέχεια να προσεγγίσουμε τα παιχνίδια που ακολουθούν με την ίδια σοβαρότητα και ενθουσιασμό ούτως ώστε να καταφέρουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Για την προσωπική επίδοση:

«Η προσωπική επίδοση έχει ένα βασικό συντελεστή. Την συλλογική προσπάθεια. Μέσα από την ομάδα και το σύνολο διακρινόμαστε. Ήμασταν όλοι πολύ σοβαροί και διψασμένοι. Το ποιος σκόραρε τα περισσότερα γκολ ή τα λιγότερα για εμένα δεν έχει σημασία. Σημασία έχει η νίκη και η συλλογική προσπάθεια. Για αυτό και θα κλείσω, ευχόμενος να έχουμε όμορφες αναμετρήσεις στα playoff του πρωταθλήματος με υγεία για όλες της ομάδες, μακριά από τραυματισμούς και COVID».

Facebook Comments