Μανώλης Σολανάκης στο #AQF24: «Να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Challenger»!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Με χαρακτηριστική άνεση και επιβλητικές εμφανίσεις, η ομάδα του Νικόλα Δεληγιάννη προκρίθηκε στην 8άδα του νεοσύστατου LEN Challenger Cup! Έχοντας… απόθεμα καλής ψυχολογίας μετά και τις τελευταίες επικρατήσεις στο εγχώριο Πρωτάθλημα, ο Απόλλων Σμύρνης ταξίδεψε στην Σλοβενία και φεύγει αισίως με το απόλυτο 3/3, συνεχίζοντας το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του.

Ο αρχηγός της «ελαφράς ταξιαρχίας» και διεθνής φουνταριστός, Μανώλης Σολανάκης, μίλησε αποκλειστικά στο #Aquafeed24 για την πολύ καλή πορεία της ομάδας στο Κράνι το τριήμερο που μας πέρασε, τον στόχο του Απόλλωνα στην νεοσύστατη ευρωπαϊκή διοργάνωση, αλλά και τα απαιτητικά ματς του Πρωταθλήματος που πλησιάζουν.

«Οι ομάδες που αντιμετωπίσαμε στον όμιλο του Challenger Cup θεωρώ ότι αφενός ήτανε μαχητικές, αφετέρου όμως δείξαμε σε όλα τα παιχνίδια ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Ακόμη και στο πρώτο παιχνίδι με τους Γερμανούς. Είναι πολύ σημαντικό να κάνεις ένα τόσο κακό παιχνίδι – όπως κάναμε την Παρασκευή – και παρόλα αυτά να κερδίζεις.

Ο στόχος για εμάς ήταν ξεκάθαρος. Να πάρουμε την πρώτη θέση και την πρόκριση. Συνεπώς, αντιμετωπίσαμε όλα τα παιχνίδια με την ανάλογη σοβαρότητα και ο στόχος επετεύχθη. Πλέον βαδίζουμε στους οκτώ της διοργάνωσης και στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται.

Το Πρωτάθλημα στην Ελλάδα έχει πολύ μέλλον ακόμα. Έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα, αλλά έρχονται σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια που έχουμε στο μυαλό μας και θέλουμε να τα κερδίσουμε.
Δουλεύουμε μεθοδικά σε καθημερινή βάση και πιστεύω πως είμαστε στο σωστό δρόμο».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA