Μανώλης Πρέκας στο #AQF24: Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι – Κλειδί η άμυνα και οι αποκρούσεις του τερματοφύλακά μας

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Ο Υδραϊκός νίκησε το απόγευμα του Σαββάτου 19/02 τον Εθνικό με 16-10 στο «Π. Καπαγέρωφ» για την πρώτη αγωνιστική της Β’ Φάσης της Α1 Ανδρών. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη έφτασε τους 30 βαθμούς και συνεχίζει προς… τα πάνω, πλησιάζοντας όσο το δυνατόν περισσότερο στην πρώτη δυάδα του Πρωταθλήματος.

Την άποψη του για την αναμέτρηση εξέφρασε ο παίκτης του Υδραϊκού, Μανώλης Πρέκας. Ο περιφερειακός των νικητών της αναμέτρησης, μας έδωσε τη δική του εξήγηση για το παιχνίδι, για το σημείο κλειδί του αγώνα, αλλά και μας είπε τις βλέψεις του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

 

Ο Μανώλης Πρέκας στο #Aquafeed24:

Η ομάδα σήμερα ήταν πολύ ανταγωνιστική και η αμυντική σας τακτική νομίζω ότι ήταν το σημείο κλειδί του αγώνα. Τι έχεις να μας πεις για τη σημερινή σας εμφάνιση;

«Καλησπέρα και από εμένα. Όντως σήμερα καταφέραμε να ξεκινήσουμε πολύ καλά. Βασική αιτία ήταν η σκληρή μας άμυνα και ο τερματοφύλακας μας που έβγαλε κάποια κρίσιμα σουτ για να ξεφύγουμε και εμείς στο σκορ και από και πέρα λύθηκαν τα χέρια. Κατορθώσαμε και βγάλαμε στην πισίνα κάποια από αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση, ενόψει και της απαιτητικής συνέχειας».

Ποιες είναι οι βλέψεις σας για φέτος; Ποιο είναι το ταβάνι της ομάδας;

«Δεν θα ήθελα να πω κάποια συγκεκριμένη θέση γιατί καθημερινά πρέπει να αγωνίζεσαι και να προπονείσαι για το καλύτερο. Αυτό που θέλω εγώ είναι να προσπαθούμε σε κάθε αγώνα και κάθε προπόνηση, και με την ποιότητα που έχουμε σαν μονάδες μπορούμε να φτάσουμε ψηλά».

 

 

Συνέντευξη: Μάνος Φυρογένης/ Επιμέλεια: Φραγκάκης Γιώργος

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA