ΜακΚί: «Υπερήφανος λαός οι Έλληνες»

by Aquafeed 24

Οι επίσημες υποχρεώσεις της γυναικείας ομάδας του Εθνικού Πειραιώς έχουν κοπάσει, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος, ωστόσο ο Κώστας Βαμβακάρης ετοιμάζει τις «κυανόλευκες» για το τελικό στάδιο της αγωνιστικής περιόδου, όπου ο «Αυτοκράτορας» στοχεύει στο να πιάσει την καλύτερη απόδοση που μπορεί στα Πλέι Οφ του πρωταθλήματος.

Βαρόμετρο για τον «Ευρωπαίο» φέτος Εθνικό έχει αποτελέσει η διεθνής παίκτρια από τον Καναδά, Κέλι ΜακΚί, η οποία μίλησε στο ethnikoswomenwaterpolo.gr για την πρόοδο που έχουν κάνει οι «κυανόλευκες» έως σήμερα, καθώς επίσης και για τις εντυπώσεις της από την Ελλάδα, τονίζοντας ότι: «Οι Έλληνες είναι περήφανοι για τη χώρα τους και την κουλτούρα της».

Όσα είπε η Κέλι ΜακΚί στο ethnikoswomenwaterpolo.gr: 

«Η ομάδα μας φέτος έχει δείξει ότι έχει πολλές δυνατότητες. Είχαμε αρκετές καλές στιγμές και βρεθήκαμε κοντά σε ομάδες που άλλοι ενδεχομένως θεωρούν ότι είναι δυνατότερες απ’ότι εμείς. Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε μια υπολογίσιμη δύναμη και όχι απλά μια ομάδα που θα μας κερδίζουν χωρίς να ιδρώσουν. Θέλω να συνεχίσω να βλέπω τη βελτίωση μας ως σύνολο.

Ευχαριστιέμαι πολύ τη διαμονή μου στην Ελλάδα μέχρι σήμερα. Βρίσκω ότι οι Έλληνες είναι εξαιρετικά υπερήφανοι για τη χώρα τους και τη βαθιά κουλτούρα που κουβαλάει. Μπορείς να νιώσεις τον ενθουσιασμό τους. Όλοι είναι ιδιαίτερα ευγενικοί και πρόθυμοι να βοηθήσουν. Αυτό με κάνει να θέλω να δοκιμάσω κι άλλα πράγματα, καθώς και να δω περισσότερα αξιοθέατα της Ελλάδας. Ο καιρός είναι εκπληκτικός και μεγάλο… συν σε σύγκριση με τον Καναδά.

Είμαι απολύτως έτοιμη για το τελικό στάδιο της αγωνιστικής περιόδου. Ως ομάδα συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε και να «δένουμε». Πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε στο υψηλότερο επίπεδο και στόχος μας είναι να το αποδείξουμε στα Πλέι Οφ. Πάμε Εθνικάρα!»

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA