Μάκης Βολτυράκης στο #AQF24: «Τα καλύτερα έρχονται για τον ΝΟ Χίου»

by Γιώργος Χρήστου

Στην παγίδα του Εθνικού Πειραιά έπεσε ο ΝΟ Χίου όπως τόνισε ο Μάκης Βολτυράκης σε δηλώσεις του στο #AQF24 μετά την ισοπαλία (10-10) για την 4η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Γκρουπ 2 της Α1 Ανδρών, ενώ ανέφερε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να φύγει με την νίκη. Παράλληλα ο έμπειρος τεχνικός επισήμανε ότι οι νέες προσθήκες έχουν δώσει άλλον αέρα στην ομάδα και τα καλύτερα έρχονται για τον σύλλογο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ισοπαλία κόντρα στον Εθνικό Πειραιά: «Πέσαμε στο παιχνίδι που παίζει ο Εθνικός με φωνές, κραυγές και ένα πόλο που δε ξέρω πως να το χαρακτηρίσω. Δυστυχώς ενώ το περιμέναμε πέσαμε στη λούμπα. Εκνευριστήκαμε όλοι και είμασταν εκτός παιχνιδιού και γι’ αυτό το λόγο ήρθε ισοπαλία το παιχνίδι. Νομίζω αν διατηρούσαμε την ψυχραιμία μας θα είμασταν νικητές. Προχωράμε μπροστά».

Για την αλλαγή εικόνας του ΝΟ Χίου μετά τις νέες προσθήκες: «Η ομάδα είναι διαφορετική διότι ήρθαν νέοι παίκτες, ενώ στον Α’ Γύρο οι προπονήσεις γίνονταν με δυσκολία επειδή αντιμετωπίσαμε προβλήματα τραυματισμών και γι’ αυτό δε μπορούσαμε να βρούμε έναν ρυθμό. Θεωρώ τώρα που πλαισιωθήκαμε με αρκετά παιδιά και μπορούμε να κάνουμε προπόνηση φαίνεται η δουλειά μας. Τα καλύτερα έρχονται για τον ΝΟ Χίου».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA