«Μαχητική ομάδα ο ΑΝΟΓ»

by Aquafeed 24

Πράξη… δεύτερη για την ανδρική ομάδα του Εθνικού Πειραιώς, καθώς οι παίκτες του Φάνη Κουντουδιού υποδέχονται τον ΑΝΟ Γλυφάδας αύριο στις 20:30 για τη 2η αγωνιστική της Α1 ανδρών.

Ο «Αυτοκράτορας» προέρχεται από ένα ιδιαίτερα σημαντικό αποτέλεσμα κατά την πρεμιέρα, όπου επικράτησε στη Θεσσαλονίκη του ΠΑΟΚ και κέρδισε εκτός από τρεις βαθμούς πολλά οφέλη, ιδίως στον ψυχολογικό τομέα. Μια νίκη που έδωσε μεγάλη χαρά στους φιλάθλους του Εθνικού Πειραιώς.

Επόμενος αντίπαλος η δυναμική Γλυφάδα και ο νεαρός περιφερειακός των «κυανόλευκων», Γιώργος Κατσαγούνος, μίλησε στο ethnikoswaterpolo.gr, τόσο για τη νικηφόρα πρεμιέρα, όσο και για το πολύ δύσκολο παιχνίδι της Τετάρτης.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που ξεκινήσαμε τις υποχρεώσεις μας με νίκη απέναντι σε μια δύσκολη έδρα και μια μαχητική ομάδα. Καταφέραμε να διαχειριστούμε το αναμενόμενο άγχος που έχει η πρεμιέρα του πρωταθλήματος ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή μας και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Όσον αφορά το αυριανό παιχνίδι γνωρίζοντας πόσο μαχητική ομάδα είναι η Γλυφάδα παρότι ανανεωμένη θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε αυτά που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση και να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Το παιχνίδι είναι κεκλεισμένων των θυρών, λόγω COVID-19 και υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Πηγή φωτογραφίας: ethnikos.org

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA