Ημιτελικά Challenger Cup, πράξη πρώτη: τέλος!

Σε δύσκολο τριήμερο για ελληνικό έθνος, η «ελαφρά ταξιαρχία» του Νικόλα Δεληγιάννη κλήθηκε να ταξιδέψει και να αγωνιστεί στην Τενερίφη, διεκδικώντας με αξιώσεις ένα πρώτο πλεονέκτημα στην φάση των ημιτελικών του φετινού LEN Challenger Cup. Μπορεί η Echeyde να εκμεταλλεύθηκε στο τέλος την έδρα της και να πήρε την νίκη με μια – σχεδόν μηδαμινή – διαφορά της τάξεως του +1 (11-10), όμως αναμφίβολα στο ματς της Τετάρτης 01/03 είδαμε την ελληνική ομάδα πιο συγκροτημένη, η οποία προσπαθούσε να βρει τον ρυθμό της, αμυντικά αλλά και επιθετικά, δείχνοντας ωστόσο

Μιλώντας αποκλειστικά στο #Aquafeed24 κι αφού ήδη ο Απόλλωνας ανασυντάσσεται για την προετοιμασία του με φόντο τον επαναληπτικό στο Σεράφειο, ο αρχηγός της «ελαφράς ταξιαρχίας», Μανώλης Σολανάκης, εξέφρασε αρχικά τα συλλυπητήρια του εκ μέρους όλης της ομάδας για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, ενώ αγωνιστικά – αναφέρθηκε στα σημεία που καθόρισαν το παιχνίδι του πρώτου αυτού ημιτελικού, δίνοντας ουσιαστικά από νωρίς το σύνθημα για μια μεγάλη μάχη στην έδρα της ομάδας στις 22 Μαρτίου.

«Θα ήθελα να ξεκινήσω εκφράζοντας τα θερμά συλλυπητήρια από όλη την ομάδα του Απόλλωνα σε όλες τις οικογένειες και συγγενείς των θυμάτων.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι θεωρώ, ότι μπήκαμε δυνατά και προσπαθήσαμε από το ξεκίνημα του παιχνιδιού να επιβάλλουμε το ρυθμό μας. Από το 2ο οκτάλεπτο όμως, κάναμε κάποια λάθη που μας στοίχισαν και χάσαμε το προβάδισμα που είχαμε στην αρχή.
Παρόλα αυτά δεν σταματήσαμε να παίζουμε. Μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού ήμασταν κοντά στο να πάρουμε κάτι, παρόλη την κακή απόδοση που είχαμε. 

Πλέον όλη μας η προσοχή στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι. Πηγαίνουμε στο Σεράφειο στον 2ο ημιτελικό στο -1 από την Τενερίφη. Θεωρώ ότι όλα είναι ανοιχτά για την πρόκριση – θα είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι. Η ομάδα θα έχει αρκετό χρόνο να προετοιμαστεί καλά και να διεκδικήσει το ένα από τα δυο εισιτήρια του μεγάλου τελικού.

Σε αυτήν την προσπάθεια μας θέλουμε τον κόσμο του Απόλλωνα δίπλα μας, όπως σε κάθε αγώνα, να μας στηρίξει για να πετύχουμε τον στόχο μας»!