Μ. Μπιτσάκου: «Έτοιμες για το πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν»!

by Aquafeed 24

Επιστροφή στη δράση για τη γυναικεία ομάδα του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson, η οποία ρίχνεται εκ νέου στη «μάχη» της κανονικής περιόδου της Α1 γυναικών, φιλοξενώντας την Τετάρτη τον Ναυτικό Όμιλο Ρεθύμνου (Δημοτικό Αλίμου – 18:00) στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γιάννη Μπενόπουλου δούλεψε σκληρά κατά τη διάρκεια της διακοπής που υπήρξε για τις υποχρεώσεις της Εθνικής γυναικών και κόντρα στις Κρητικές έχει αποκλειστικό στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει σε τροχιά Πλέι Οφ, στην παρθενική συμμετοχή του συλλόγου στην Α1 κατηγορία.

Αυτή τη στιγμή, ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson, βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 34 βαθμούς και στο πλαίσιο της αναμέτρησης με τον ΝΟ Ρεθύμνου, η Μαργαρίτα Μπιτσάκου, μίλησε στο alimoswaterpolo.com

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Μαργαρίτας Μπιτσάκου:

«Την Τετάρτη παίζουμε κόντρα στο Ρέθυμνο στην έδρα μας, το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου και στόχος μας είναι η νίκη. Θα παλέψουμε για αυτό. Σίγουρα, η διακοπή μας βοήθησε να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να δουλέψουμε μεθοδικά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, ώστε να προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας ως ομάδα. Είμαστε έτοιμες για το πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν, τα Πλέι Οφ, καθώς ήρθε η στιγμή να παλέψουμε και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για τον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ Betsson».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA