«Ανέκαμψε» πλήρως, έδειξε ποιότητα και έφυγε νικήτρια από το Ανόβερο η Βουλιαγμένη! Οι πρώτες 7 Αγωνιστικές του Champions League βρίσκουν την ομάδα του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς σε ένα καλό σημείο για να διεκδικήσει την είσοδο της στο Final-8, με την επικράτηση της Τρίτης 07/02 στην Γερμανία, να είναι μια από τις πολυτιμότερες έως τώρα για τον Ναυτικό Όμιλο, αφού με το 14-11 επί της Waspo Hannover έφτασε τους 10 βαθμούς.

Μιλώντας αποκλειστικά στο #Aquafeed24 μετά την μεγάλη νίκη του ΝΟΒ στο Ανόβερο, ο αρχηγός της Βουλιαγμένης Μάριος Καπότσης, ανέφερε:

«Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς… γιατί το Ανόβερο είναι μια ομάδα που παίζει κάθε χρόνο Champions League, έχει άλλες εικόνες – εικόνες που εμείς δεν έχουμε. Έχει καλούς παίκτες, αλλά εμείς, μετά το Κύπελλο βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα – συσπειρωθήκαμε σαν ομάδα και ήρθαμε εδώ και πήραμε μια νίκη ζωτικής σημασίας. Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο από την αρχή, αλλά χτίσαμε μια διαφορά που στην πορεία καταφέραμε να την κρατήσουμε. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για την ομάδα, ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι – όπως βάζουμε τους στόχους μας, βήμα – βήμα για την Ευρώπη».