Μια νίκη σε τρεις αγώνες έχει ως συγκομιδή στον Όμιλο G2 του πρωταθλήματος ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων, ο οποίος δεν έπιασε καλή απόδοση στην εκτός έδρας δοκιμασία με την ΑΕΚ το περασμένο Σάββατο και γνώρισε την ήττα με σκορ 13-6. Το παιχνίδι της Τετάρτης έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για την ομάδα του Μάνθου Βουλγαράκη, καθώς υποδέχεται στα Χανιά τον Νηρέα Χαλανδρίου και θα ψάξει τη νίκη, έτσι ώστε να μη μπει σε περιπέτειες, καθώς στόχος των Κρητικών είναι μια θέση από τις 9 έως 12, προκειμένου να αποφύγουν την ψυχοφθόρο διαδικασία των Πλέι Άουτ.

Μετά την ήττα από την ΑΕΚ, η οποία ήρθε μια μεγάλη διαφορά, με δεδομένο ότι οι δύο ομάδες θα βρεθούν ξανά μεταξύ τους στην Κρήτη και στο πλαίσιο της αναμέτρησης κόντρα στον Νηρέα Χαλανδρίου, ο Μάριος Χατζηκυριακάκης μίλησε στο #AQF24, τονίζοντας την ανάγκη να αφήσει του ο ΝΟΧ την ήττα από την Ένωση και να επικεντρωθεί στο επερχόμενο παιχνίδι, έτσι ώστε να μη μπει σε περιπέτειες στη συνέχεια.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να πω και πολλά πράγματα για το παιχνίδι. Αν εξαιρέσουμε το πρώτο οκτάλεπτο και  μετά δεν καταφέραμε σε καμία περίπτωση να διεκδικήσουμε οτιδήποτε από την συγκεκριμένη αναμέτρηση, φαίνεται εξάλλου και από το επιμέρους σκορ στη δεύτερη και τρίτη περίοδο. Κομβικός παίχτης σίγουρα ήταν ο Φίλιππος Καραμπέτσος, που απέκρουσε δυο πέναλτι σε κρίσιμα σημεία και έδειξε την ποιότητα του.

Από εκεί και πέρα πρέπει να ξεχάσουμε το συγκεκριμένο ματς γιατί πραγματικά όλα πήγαν στραβά και να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Τετάρτης στην έδρα μας που είναι εξίσου σημαντικό για την συνέχεια. Γενικά, πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα στο παιχνίδι μας ακολουθώντας το πλάνο, αλλά και στην νοοτροπία μας στα επόμενα παιχνίδια για να μην μπούμε σε περιπέτειες».