Τέσσερα οκτάλεπτα χωρίζουν τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων από την παραμονή του στην Α1 κατηγορία ανδρών και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αφού η ομάδα του Μάνθου Βουλγαράκη κατάφερε να κάνει το 1-0 στη σειρά των Πλέι Άουτ κόντρα στον Νηρέα Χαλανδρίου.

Την Τετάρτη, στο Χαλάνδρι, η ομάδα του Γιώργου Ιντζέ θα επιχειρήσει την ισοφάριση της σειράς, ωστόσο στα Χανιά ταξιδεύουν στην Αθήνα με έναν και μόνο στόχο: Να κλειδώσουν την παραμονή από νωρίς, έτσι ώστε να ξεκινήσει άμεσα ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το 2ο παιχνίδι της σειράς είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη στις 13:45 στο κολυμβητήριο Χαλανδρίου και το #AQF24 συνομίλησε με τον έμπειρο περιφερειακό του ΝΟ Χανίων, Μάριο Χατζηκυριακάκη, σχετικά με το προβάδισμα της ομάδας του, αλλά και την ψυχοφθόρο διαδικασία των Πλέι Άουτ.

Αναλυτικά:

«Σίγουρα είναι μια δύσκολη και ψυχοφθόρος διαδικασία τα Πλέι Άουτ, ωστόσο θεωρώ πως η ομάδα τα πήγε αρκετά καλά στην δεύτερη φάση του G2 καθώς πήρε τους τριπλάσιους βαθμούς από ότι είχε σε ολόκληρη τη φάση του πρώτου γύρου. Απλώς ένα γκολ ή ένας βαθμός λιγότερο μας έβαλαν σ αυτή τη διαδικασία σε ισοβαθμία με την ομάδα της Χίου.

Παρόλα αυτά, κάναμε το 1-0 στη σειρά και πρέπει να φανούμε σοβαροί και στο επόμενο ώστε να κλειδώσουμε την παραμονή μας. Ο Νηρέας μπορεί να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις όμως έχει δείξει σε όλα τα παιχνίδια πως προσπαθεί και βάζει δύσκολα σε όλες σχεδόν τις ομάδες του G2 όπως και σε εμάς χθες έστω μέχρι το ημίχρονο. Όποτε τα παιδιά με όλα αυτά τα προβλήματα που έχουν σίγουρα θα θέλουν να διεκδικήσουν αυτό που τους αναλογεί στο δεύτερο παιχνίδι στην έδρα τους. Σκοπός μας είναι να παίξουμε με σοβαρότητα όπως στο χθεσινό παιχνίδι, ώστε να να ολοκληρώσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία πριν τις γιορτές».