Lublin 2025: Νικόλ Παυλοπούλου: “Λίγο έλειψε να κάνω χρόνο λιγότερο από ένα λεπτό”

Με πανελλήνιο ρεκόρ η πρόκριση για Παυλοπούλου

by Aquafeed 24

Lublin 2025: Νικόλ Παυλοπούλου: “Λίγο έλειψε να κάνω χρόνο λιγότερο από ένα λεπτό”

Με πανελλήνιο ρεκόρ η πρόκριση για Παυλοπούλου

Η Νικόλ Παυλοπούλου ξεπέρασε τον εαυτό της και με νέο πανελλήνιο ρεκόρ προκρίθηκε στους ημιτελικούς των 100μ μικτής ατομικής γυναικών. Η πρωταθλήτριά μας τερμάτισε 2η στην πρώτη προκριματικη σειρά με 1:00.01, για να προκριθεί στα ημιτελικά ως 16η.

Για λίγο δεν έσπασε το φράγμα του ενός λεπτού. Το προηγούμενο πανελλήνιο ρεκόρ ήταν δικό της 1:01.12 από 2/11 φέτος, στο Χαλάνδρι.

«Πιστεύω ότι έκανα πολύ χρόνο για πρωί και μάλιστα στην πρώτη σειρά. Ήταν στις δυνατότητές μου. Το γνώριζα. Λίγο έλειψε να κάνω χρόνο λιγότερο από ένα λεπτό. Όταν είσαι τόσο κοντά είναι στενάχωρο όταν δεν τα καταφέρνεις», δήλωσε η Παυλοπούλου.

Η Μάριτ Στίνμπεργκεν (Ολλανδία) ήταν η μοναδική κολυμβήτρια που κατέβηκε τα 58 δευτερόλεπτα και προκρίθηκε ως πρώτη στα ημιτελικά με 57.99.

You may also like