Η προσπάθεια και η πορεία του Ιωνικού Νίκαιας στο Πρωτάθλημα της Α2 γυναικών φέτος συνεχίζεται και αναμφίβολα, η προσπάθεια των νεαρών αθλητριών του τμήματος είναι αξιέπαινη δεδομένης τόσο της ηλικίας, όσο και της εμπειρίας τους.

Με συμμετοχές και στα αντίστοιχα πρωταθλήματα κατηγοριών, ο Ιωνικός Νίκαιας παρουσιάζει στην Α2 Γυναικών μια ομάδα γεμάτη… «φυτώρια» – όπως λένε οι άνθρωποι του χώρου, οι οποίοι σίγουρα δεν θα στέκονταν στις νίκες ή τις ήττες αυτής της ομάδας φέτος. Η επικεφαλής προπονήτρια  του Ιωνικού, Λούση Μοβσεσιάν μίλησε στο #Aquafeed24 μετά την ολοκλήρωση του Α ´ Γύρου του Πρωταθλήματος, αναλύοντας την συνολική προσπάθεια και εξέλιξη των παικτριών της.

«Προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να βελτιωνόμαστε τόσο ομαδικά αλλά και ατομικά. Αγωνιζόμαστε αποκλειστικά με μικρές ηλικίες και σκοπός μας είναι να δίνουμε το 100% για να διορθώνουμε τα λάθη μας. Θεωρώ ότι τα κορίτσια του Ιωνικού κάνουν μια τεράστια προσπάθεια και ανταποκρίνονται σε κάθε παιχνίδι με μεγαλύτερη ωριμότητα και αυτοπεποίθηση. Υπάρχει διάθεση και αυτό φαίνεται στη νοοτροπία τους και την αγωνιστικότητα τους.

Θεωρώ ότι το άθλημα μας πρέπει να δώσει μεγαλύτερη βάση στις ακαδημίες μας ειδικά μετά το κορωνοϊό. Επίσης, πιστεύω ότι είναι από τα πιο υγιή αθλήματα με μεγάλες επιτυχίες σε εθνικό επίπεδο και οφείλουμε να προσεγγίσουμε τα μικρά παιδιά να ασχοληθούν με αυτό».