Λούδης: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα στον Απόλλωνα»

by Aquafeed 24

Το Περιστέρι υποδέχεται την Τετάρτη (14/4, 17:00) τον Απόλλωνα στο Κολυμβητήριο της Χωράφας, σε ένα ντέρμπι τετράδας για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α1 υδατοσφαίρισης, και ο προπονητής των «κυανοκιτρίνων» Κώστας Λούδης δίνει το στίγμα.

Η επιστροφή στις νίκες είναι το ζητούμενο για το ΓΣΠ στη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος στο παιχνίδι της Τετάρτης (14/4, 17:00) με τον Απόλλωνα στο Κολυμβητήριο της «Χωράφας».

Οι πολίστες του Κώστα Λούδη προέρχονται από δύο ήττες κόντρα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ και θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μέσα από μία καλή εμφάνιση.

«Παίζουμε με πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία από την αρχή της χρονιάς χτίστηκε για μεγάλα πράγματα. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο δεν έχουμε να χάσουμε τίποτε, αντιθέτως νομίζω ότι έχουμε μόνο να κερδίσουμε», εξηγεί ο Κώστας Λούδης και συμπληρώνει:

«Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με την αναμέτρηση με την ΑΕΚ και να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται απέναντι στον Απόλλωνα».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA