Για την πολύ σημαντική νίκη επί της Γλυφάδας με 11-10 μίλησαν στο Aquafeed24 οι πολίστες του Παλαιού Φαλήρου Μάνος Λιαπάκης και Μανώλης Τσαχιλίδης, οι οποίοι σκόραραν ένα γκολ ο καθένας στο εν λόγω παιχνίδι, τονίζοντας ότι η ήττα από την ΑΕΚ στην 1η αγωνιστική ήταν το μεγαλύτερο κίνητρο για το σημερινό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάνου Λιαπάκη:

«Αυτοί οι τρεις βαθμοί ήταν πολύ σημαντικοί, ξεκινήσαμε πολύ δυνατά το παιχνίδι, ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Είχαμε θυμό μέσα μας από το προηγούμενο παιχνίδι, που είχαμε κάνει μία ντροπιαστική ήττα για εμάς και αυτό μας έδωσε νομίζω το σημαντικότερο κίνητρο. Η επόμενη αγωνιστική είναι με τον Εθνικό, θέλουμε και εκεί τους τρεις πόντους, μπορούμε να τους πάρουμε και πιστεύω ότι αν παίξουμε όπως σήμερα θα γίνει».

Όσον αφορά τους δύο καινούριους ξένους της ομάδας, ο 24χρονος περιφερειακός δήλωσε:

«Οι ξένοι έχουν αρχίσει και μπαίνουν σιγά σιγά στο κλίμα της ομάδας κυρίως, αλλά και του ελληνικού πρωταθλήματος. Ξέρουνε το ρόλο τους, βοηθάνε πάρα πολύ και νομίζω θα τα πάνε πολύ καλά στη συνέχεια».

Συνέντευξη στο Aquafeed24 έδωσε και ο αρχηγός της ομάδας του Παλαιού Φαλήρου, Μανώλης Τσαχιλίδης. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, είχαμε έρθει από μία ήττα με την ΑΕΚ. Κατά την άποψή μου δεν είναι το πρόσωπό μας αυτό που δείξαμε με την ΑΕΚ, σήμερα προσπαθήσαμε να εμφανιστούμε πιο συγκεντρωμένοι και να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στην άμυνά μας. Κάποια διαστήματα στην 3η περίοδο χάσαμε λίγο την συγκέντρωσή μας, δεχθήκαμε κάποια εύκολα γκολ από το 4-5, προσπαθήσαμε όμως να κρατήσουμε τη διαφορά μας. Στο τέλος έγινε ένα λάθος και φάγαμε ένα γκολ και ήρθε η διαφορά στο 11-10. Προχωράμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι ο Εθνικός, το πιο σημαντικό για εμάς είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, κοιτάμε μπροστά γιατί είναι καινούριο το σύστημα το οποίο παίζουμε, με τους ομίλους, δεν έχουμε ξαναπαίξει και κάθε βαθμός που συγκεντρώνουμε είναι πολύ σημαντικός».

Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, το Παλαιό Φάληρο αντιμετωπίζει το Σάββατο 16/10 στις 16:00 στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο τον Εθνικό Πειραιώς, με τον «αυτοκράτορα» να προέρχεται επίσης από μία ήττα από την ΑΕΚ και να αναζητά το τρίποντο απέναντι στους Φαληριώτες.

Επιμέλεια: Νίκος Δράκος

Facebook Comments