Δυστυχώς για το άθλημα της υδατοσφαίρισης και τις ελληνικές ομάδες που εκπροσωπούν τη χώρα στις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, επιβεβαιώθηκε ότι στις 7 Οκτωβρίου τόσο ο Απόλλων Σμύρνης, όσο και ο ΑΝΟ Γλυφάδας (Γ) θα αγωνιστούν επίσης στην Ελλάδα, την ίδια ημέρα με τον Ολυμπιακό (Γ), τον ΝΟ Βουλιαγμένης (Άντρες και Γυναίκες), τον Εθνικό Πειραιά (Γ).

Συγκεκριμένα, η πρεμιέρα της ομάδας του Νίκου Δεληγιάννη στο φετινό LEN Euro Cup θα διεξαχθεί στις 7/10 στο «Σεράφειο» που θα φορέσει τα γιορτινά του, με αντίπαλο την φιναλίστ της περυσινής διοργάνωσης, Σαβόνα, σε μια αναμφίβολα δύσκολη πρεμιέρα για την «ελαφρά ταξιαρχία».

Αντίθετα, ο Πανιώνιος του Κώστα Δήμου θα δώσει τον πρώτο αγώνα στη φάση των Ομίλων του LEN Euro Cup στις Συρακούσες με αντίπαλο την Ορτίτζια, σε ένα επίσης πολύ απαιτητικό παιχνίδι κόντρα στην παρέα του Στέφανο Τεμπέστι.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, ύστερα από αίτημα της Λιλ του Ανέστη Πεσματζόγλου, ο αγώνας ΛΙΛ – ΑΝΟΓ για τη φάση των Ομίλων του LEN Euro Cup γυναικών, δεν θα διεξαχθεί στη γαλλική πόλη, αλλά στην Ελλάδα στις 7 Οκτωβρίου, με επικρατέστερη έδρα τον Πειραιά και το «Π. Καπαγέρωφ», το οποίο όπως όλα δείχνουν εκείνη την ημέρα θα φιλοξενήσει τρία παιχνίδια: Ολυμπιακός – UVSE, Εθνικός Πειραιά – Φερεντσβάρος και ΑΝΟΓ-Λιλ.

Γίνεται αντιληπτό ότι αρκετοί φίλαθλοι, οι οποίοι θα ήθελαν να τιμήσουν με την παρουσία τους στις κερκίδες την προσπάθεια των ελληνικών ομάδων, δεν είναι εφικτό να τα καταφέρουν. Υπενθυμίζεται ότι πέρα από τα προαναφερθέντα παιχνίδια, ο ΝΟ Βουλιαγμένης υποδέχεται στη ΣΣΕ στη Βάρη την Μεντιτερανί, ενώ την ίδια ημέρα, στην ίδια εγκατάσταση η ομάδα ανδρών του ΝΟΒ υποδέχεται τη Μπαρτσελονέτα. Τέλος, την Κυριακή, 8 Οκτωβρίου, την ημέρα των Δημοτικών Εκλογών, ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson υποδέχεται τη Ντουναουϊβάρος.

ΥΓ: Όσο για εμάς στο #AQF24, ευτυχώς έχουμε 1.500 εργαζόμενους και εκ νέου θα τα βγάλουμε εις πέρας!