Εξ αρχής ήταν γνωστό ότι ο ΑΝΟ Γλυφάδας θα είχε δύσκολο έργο στην πρεμιέρα του στο φετινό LEN Champions League, καθώς η ανανεωμένη κατά πολύ ομάδα του Αργύρη Θεοδωρόπουλου ξεκίνησε το ευρωπαϊκό της ταξίδι απέναντι στην εξαιρετική Φερεντσβάρος, τη φιναλίστ του περυσινού Euro Cup.

Φερεντσβάρος – ΑΝΟΓ 17-8

Οι Μαγυάρες μπήκαν από το πρώτο δευτερόλεπτο πάρα πολύ δυνατά, έπαιζαν εξαιρετικά το overplay με παγίδες στο πρες και βρήκαν από νωρίς ρυθμό επιθετικά και προηγήθηκαν με 7-2 στο πρώτο οκτάλεπτο, με τον ΑΝΟΓ να σκοράρει με τις Φουντωτού και Οράιλι, ενώ η ελληνική ομάδα έχασε ένα πέναλτι στο 4-2. Στο δεύτερο οκτάλεπτο, η Νίκη Πιοβάν ήταν αυτή που μείωσε στην κόντρα για το 9-3, με τη Φερεντσβάρος να κλείνει τη δεύτερη περίοδο με 11-3.

Η Φερεντσβάρος συνέχισε να έχει υψηλή απόδοση στην άμυνα και είχε φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της, με τον ΑΝΟΓ να σκέφτεται από νωρίς την επόμενη αγωνιστική του υποχρέωση κόντρα στον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ το απόγευμα του Σαββάτου. Να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το πρώτο φετινό επίσημο παιχνίδι για τα κορίτσια του Αργύρη Θεοδωρόπουλου.