Ο κύκλος του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης στα προκριματικά του LEN Champions League έκλεισε, με τα κορίτσια της Κικής Λιόση να ετοιμάζονται να ανοίξουν έναν καινούργιο, όσον αφορά τους Ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και πλέον αναμένουν την κλήρωση της Τρίτης.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΝΤΕ ΖΑΑΝ 14-8

Η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της Βουλιαγμένης ήταν με αντίπαλο την ολλανδική Ντε Ζάαν, με την πρόκριση στη φάση των Ομίλων να έχει ήδη επιτευχθεί για την ελληνική ομάδα, επομένως ήταν μια καλή ευκαιρία να αγωνιστεί ο ΝΟΒ δίχως άγχος, να δημιουργήσει και να απολαύσει το παιχνίδι.

Οι Ολλανδές προηγήθηκαν, όμως η ισοφάριση ήρθε δια χειρός Μαρίας Πάτρα, ενώ με ωραίο διαγώνιο σουτ η Σλίκινγκ έγραψε το 2-2 για την ομάδα της Κικής Λιόση. Εν συνεχεία, η Έλενα Ελληνιάδη, η Αθηνά Γιαννοπούλου και η Κίτι Λιν Τζούστρα ανέβασαν τη διαφορά στο 5-2, για να μειώσει η Ντε Ζάαν σε 5-3 στα μέσα του δεύτερου οκταλέπτου. Η ελληνική ομάδα συνέχισε σε υψηλό ρυθμό και αύξανε διαρκώς τη διαφορά της, με την Κική Λιόση να δίνει χρόνο συμμετοχής σε πολλές αθλήτριες και τη νίκη να έρχεται με σκορ 14-8, έχοντας ως πρώτη σκόρερ τη Μπριτζίτ Σλίκινγκ.

Η Βουλιαγμένη έφθασε τους 9 βαθμούς στον Όμιλο της Βαρκελώνης και μπαίνει στην κλήρωση των Ομίλων με τη 2η θέση από το εν λόγω γκρουπ.