Και ο Λε Κλος εναντίον της FINA εν μέσω αγωγής από Χόσου και Πίτι!

by Aquafeed 24

Μόνο αμέτοχοι στις εξελίξεις δεν μένουν οι κορυφαίοι κολυμβητές στον κόσμο, όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο η Παγκόσμια Ομοσπονδία δρα και αποφασίζει για το άθλημα. Αυτή τη φορά ο Τσαντ Λε Κλος, ο σπουδαίος Νοτιαφρικανός κολυμβητής υποστήριξε δημόσια τη νεοσύστατη ISL (Διεθνή κολυμβητική λίγκα).

Μάλιστα, ο Λε Κλος αποφασίζει να τοποθετηθεί την ίδια εβδομάδα που ξεκινά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας. Παρότι ο Νοτιαφρικανός δεν είναι αφοριστικός με τη FINA, τονίζει ότι η κολύμβηση χρειάζεται εκσυγχρονισμό και ανησυχεί για το μέλλον του αθλήματος.

Άνταμ Πίτι, Κέιτ Κάμπελ, Μίκαελ Άντριου, Τομ Σιλντς, Κατίνκα Χόσου επίσης έχουν εναντιωθεί στις πρακτικές της FINA ειδικότερα μετά την ακύρωση του Energy For Swim στο Τορίνο και το φθάνουν μέχρι τέλος καθώς κατέθεσαν αγωγή, μέσω δικηγορικού γραφείου μεγάλου βεληνεκούς στο Σαν Φρανσίσκο, στην Παγκόσμια Ομοσπονδία για αθέμιτο ανταγωνισμό και απειλές προς τους κορυφαίους αθλητές, με στόχο τη μη αύξηση των εσόδων για τους πρωταγωνιστές του αθλήματος.

 

View this post on Instagram

 

Here’s some thoughts on a sport I deeply love…

A post shared by Chad Le Clos (@chadleclos92) on

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA