Λαμπρό το αποτέλεσμα στο 2ο «Απόστολος Παύλος»!

by Aquafeed 24

Το Διεθνές κολυμβητικό Μίτινγκ της Καβάλας «Απόστολος Παύλος 2019» ολοκληρώθηκε την Κυριακή (10/2) με απόλυτη επιτυχία, καθώς σημειώθηκαν σημαντικές επιδόσεις.

Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης από την Ουγγαρία, Κατίνκα Χόζου, ήταν επιβλητική για ακόμη μία ημέρα, καθώς στον τελικό στα 200μ πεταλούδα κατέλαβε την πρώτη θέση, με χρόνο 02:15.24, ενώ στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε και στα 100μ ύπτιο, με χρόνο 01:02.27.
Σημαντικές επιδόσεις πραγματοποίησαν και οι Έλληνες κολυμβητές. Ο Κριστιαν Γκολομέεβ κατέλαβε την πρώτη θέση στα 100μ ελεύθερο, με χρόνο 00:49.94, ο Απόστολος Χρήστου τερμάτησε πρώτος 100μ ύπτιο, με 00:54.33, ενώ η Κέλλυ Αραούζου σημείωσε χρόνο 04:19.33 στα 400μ ελεύθερο, τερματίζοντας πρώτη.
Με την ολοκλήρωση των αγώνων, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκος Κραουνάκης, στάθηκε στην επιτυχημένη διοργάνωση, ενώ τόνισε ότι πρέπει να συνεχιστούν ανάλογες προσπάθειες στο μέλλον: «Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία από τον Δήμο Καβάλας, καθώς έλαβαν μέρος 450 Έλληνες αθλητές, αλλά και αθλητές από το εξωτερικό, όπως η Κατίνκα Χόζου και ο Τζέιμς Γκάι.
Οι κολυμβητές μας βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας και έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, ενόψει των Χειμερινών Αγώνων. Πιστεύω πως στις επόμενες διοργανώσεις θα δούμε ακόμα καλύτερες επιδόσεις. Το Διεθνες Μίτινγκ ήταν μια πολύ καλή αρχή, η οποία όμως απαιτεί συνέχεια, με την ίδια διάθεση από τους διοργανωτές.
Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν, με την βοήθειά τους, σε αυτό το αποτέλεσμα».
Τα αποτελέσματα των αγώνων μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA