Ωραίο παιχνίδι διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στον Πειραιά ανάμεσα στον γηπεδούχο Ολυμπιακό και τον Εθνικό για την 4η αγωνιστική της Α1 γυναικών. Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη επιβεβαίωσε την κυριαρχία της και έφθασε στο 4/4 στο πρωτάθλημα, επικρατώντας των «κυανόλευκων» με σκορ 13-9.

Ο Εθνικός του Μάρκο Μίτσιτς πάλεψε τον αγώνα και έδειξε ότι η ψαλίδα έχει κλείσει φέτος, ωστόσο ο αγωνιστικός ρυθμός του Ολυμπιακού, οι ποιοτικές λύσεις και η ομοιογένεια που έχει έπαιξαν καθοριστικό ρόλο σε κρίσιμα σημεία. Όταν ο Ολυμπιακός «ξεκόλλησε» στο σκορ στο δεύτερο οκτάλεπτο, κατάφερε να διατηρήσει τη διαφορά έως το φινάλε και να φθάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

Παρά την κούραση από το ταξίδι στη Βουδαπέστη, ο Ολυμπιακός είχε ενέργεια και έφθασε στην 4η διαδοχική νίκη του και τους 12 βαθμούς, ενώ ο Εθνικός παραμένει στους έξι, ωστόσο κάθε εβδομάδα γίνεται και καλύτερος μες το νερό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ 13 – 9

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 4-1, 2-3, 3-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 5, Σλίκινγκ 2, Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου, Ξενάκη 1, Σιούτη, Μ. Πλευρίτου, Χαλδαίου, Β. Πλευρίτου, Κρίστμας, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Σταματοπούλου, Τριχά 3, Τορνάρου

Εθνικός (Μάρκο Μίτσιτς): Σωτηρέλη, Ιωάννου 1, Ι. Χαραλαμπίδη 1, Ελληνιάδη 1, Κοντονή, Μπάκοτς 1, Χατζηκυριακάκη, Α. Μπενέκου 2, Ρακιντζή, Σ. Χαραλαμπίδη 3, Ι. Μπενέκου, Μπερίκου, Φερεντίνου, Μπέτα, Γκοτζιά

Facebook Comments