Κυριάκος Γιαννοπούλος: «Με μεράκι, πλάνο και όραμα συνεχίζουμε όλοι μαζί για τις επιτυχίες»!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Απόλυτα ικανοποιημένος και περήφανος για τη νέα μεγάλη διάκριση του ελληνικού υγρού στίβου, την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Εθνική μας ομάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Εφήβων Κ17, στη Μανίσα, ήταν ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος, που παρίστατο στη διοργάνωση και με την ιδιότητά του ως Αντιπρόεδρος της LEN.

Ο Πρόεδρος έκανε το τραπέζι στην ελληνική αποστολή αμέσως μετά τις απονομές των μεταλλίων και του τροπαίου και στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ τόνισε:

«Σήμερα κατακτήσαμε την πρώτη θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U17 στην υδατοσφαίριση. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές.

Ήταν η συνέχεια των κοριτσιών μας της ίδιας ηλικίας την προηγούμενη εβδομάδα, των τρομερών νεανίδων μας στην καλλιτεχνική κολύμβηση στην Πορτογαλία και των εκπληκτικών κολυμβητών μας στο Δουβλίνο το προηγούμενο τριήμερο.

Με μεράκι, πλάνο και όραμα συνεχίζουμε όλοι μαζί για νέες επιτυχίες. Γιατί σε αυτόν τον αγώνα όλοι έχουν θέση, όλοι χρειάζονται και όλοι, χωρίς εξαίρεση, βοηθούν.

Χρόνια πολλά για τη σημερινή ημέρα σε όσους εορτάζουν και πάνω από όλα στην πατρίδα μας».

Πηγή: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA