Κυνηγάκης: Φλέρταρε με το μετάλλιο, τερμάτισε 7ος στο Ευρωπαϊκό

Έβδομη θέση στα 10χλμ ανοιχτής θάλασσας για τον Έλληνα πρωταθλητή, Άλκη Κυνηγάκη. Άλλη μία φορά στην κορυφή ο Παλτρινιέρι.

by Μάνος Φυρογένης

Πολύ μεγάλη προσπάθεια κατέλαβε ο Άλκης Κυνηγάκης για να κατακτήσει το πρώτο του μετάλλιο στην μαραθώνια κολύμβηση. Ο Έλληνας πρωταθλητής βρισκόταν σταθερά στο προπορευόμενο γκρουπ, είχε ανέβει στη ζώνη των μεταλλίων λίγο πριν το τελευταίο 1000άρι όμως τελικώς κατέλαβε την έβδομη θέση στα 10χλμ ανοιχτής θάλασσας. Αυτή αποτελεί και τη δεύτερη καλύτερη επίδοσή του μετά την 5η θέση στο Τόκιο.

Ο Άλκης Κυνηγάκης κολύμπησε την απόσταση σε μία ώρα 49 λεπτά και 46 δευτερόλεπτα σε έναν αγώνα που διεξήχθη στον ποταμό Σάββα υπό βροχόπτωση.

Άλλο ένα χρυσό μετάλλιο (το έκτο σε Ευρωπαϊκό) με εντυπωσιακή τακτική κατέκτησε ο Γκρεγκόριο Παλτρινιέρι που κατάφερε να ξεφύγει από το προπορευόμενο γκρουπ και Ιταλός τερμάτισε πρώτος και καλύτερος με 1:49:19.6. Δεύτερος ακολούθησε ο Μαρκ Αντουάν Ολιβιέρ (Γαλλία) με 1:49:41.0 και τρίτος ήταν ο Ντάβιντ Μπετλέμ (Ουγγαρία) με 1:49:41.2, στο πρώτο του μετάλλιο στα 10 χλμ.

Ο νεαρός Γιάννης Σκαρής στην «παρθενική» του συμμετοχή σε επίπεδο ανδρών στα 10χλμ μαραθώνιας κολύμβησης, τερμάτισε σε 1:58:25.2, καταλαμβάνοντας στην 25η θέση. Τα καλύτερα είναι μπροστά στον αθλητή του ΝΟΘΑ Καβάλας.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA